Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Στο «30ο BALKANS MONEY SHOW» στην Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη "Νέα Δεξιά" Θωμάς Γιόφκος

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θωμάς Γιόφκος, στην  εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα της "Νέας Δεξιάς" στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY στα πλαίσια του «30ου BALKANS MONEY SHOW». 
Βασικοί ομιλητές ήταν, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης που αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ επίσης μίλησε και ο κ. Dr Θεοχάρης Ταντανάσης, Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Γραμματέας Υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δεξιάς ο οποίος ανέλυσε το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος.
Συντονιστής ήταν ο δικηγόρος Γιώργος Παλάζης Γραμματέας Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δεξιάς στον Νομό Σερρών.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Γιόφκος Θωμάς αντάλλαξε απόψεις με τον διάσημο Δημοσιογράφο-Συγγραφέα-Τουρκολόγο κ. Νίκο Χειλαδάκη, ενώ κατά την διάρκεια εξελίχθηκε μια πολύ εποικοδομητική πολύωρη συζήτηση με στελέχη του κόμματος, η οποία περιελάμβανε πέντε θεματικές:
(Α) την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος ως Έθνος-Κράτος
(Β) την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος ως μέλος κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
(Γ) την εξωτερική πολιτική Ελλάδος-Τουρκίας
(Δ) το κενό εξωτερικής πολιτικής Τουρκίας, Ισραήλ, Αμερικής και το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα από την χώρα μας την Ελλάδα
(Ε) προσφυγικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: