Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Συνεχίζει την πορεία νίκης ο Στάθης Καστερίδης στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Πέλλας

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και τους συνεργάτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά και κοινότητες του δήμου Πέλλας. Συζητά και απαντάει για τις θέσεις του σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της υπαίθρου, για προβλήματα καθημερινότητας που παρέμειναν άλυτα εδώ και χρόνια και ενημερώνει για τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.
Ο κ. Καστερίδης επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «η ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και ότι ο αστικός ιστός του δήμου πρέπει να συμπαρασύρει και τις μικρότερες κοινότητες της Πέλλας, σε συνδυασμό με την τουριστική προβολή και την αγροτική παραγωγή».
Σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα επισκεφτούν την Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις στα χωριά της Δ.Ε. Γιαννιτσών.
Συμμετοχή στη συζήτηση «Οι νέοι ρωτούν»
Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 5.30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πέλλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης συμμετέχει και στην ανοιχτή συζήτηση μεταξύ όλων των υποψηφίων δημάρχων, που διοργανώνει το Σωματείο «ΕΝ ΕΡΓΩ».
Ο κ. Καστερίδης τονίζει ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα γενιά και δηλώνει πως «είναι σημαντικό οι νέοι του δήμου μας να έχουν δημιουργήσει ένα τόσο ενεργό σωματείο και να επιστρέφουν κάθε φορά στον τόπο τους, από όπου κι αν σπουδάζουν για να συμμετέχουν στον πρώτο βαθμό δημοκρατίας. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση για να ακούσω τις ερωτήσεις τους, πιστεύοντας πως τα νέα παιδιά είναι το στοίχημα για την αναπτυξιακή πορεία ενός τόπου. Είναι το μέλλον και σίγουρα θα είμαι παρών στην όποια συνεργασία μαζί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: