Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αθλητικός Σύλλογος Εν Χορώ: Σπουδαία πρόκριση για την Στεφανίδου Γαρυφαλλιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

"Οι πολλά βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις"
Πλούταρχος
Άθλος για τον Αθλητικό Σύλλογο "Εν Χορώ" Κουφαλίων που μετρά μόλις τον δεύτερο χρόνο ζωής του, η επάξια πρόκριση της  νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας Στεφανίδου Γαρυφαλλιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής!!! 
Η νεαρή αθλήτρια από την Πέλλα και η ομάδα γυμναστικής του συλλόγου της, κέρδισαν με τις εντυπωσιακές επιδείξεις τους, τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων των επισήμων και των επισκεπτών που παραβρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα εγκαίνια της 4ης Διεθνούς Αθλητικής Έκθεσης “Sportexpo”. Θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο, στην ίδια και την οικογένειά της για την μεγάλη επιτυχία!!!
Η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη Γαρυφαλλιά, αφού στις προπονήσεις μια μέρα αργότερα, υπέστη κάταγμα λόγω κούρασης στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, με την αποθεραπεία-αποκατάσταση να απαιτούν διάστημα 20 ημερών τουλάχιστον και αποτέλεσμα η νεαρή αθλήτρια να απουσιάσει τελικά από την μεγάλη πρόκληση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Δεν πειράζει Γαρυφαλλιά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ο χρόνος είναι δικός σου σύμμαχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: