Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Στην ημερίδα "Εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη" παραβρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δεξιάς Θωμάς Γιόφκος

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δεξιάς Θωμάς Γιόφκος, παραβρέθηκε στην ημερίδα "Εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη" που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα ανά την επικράτεια, που διοργανώθηκε από το Σωματείο «Δεσμοί Ελλήνων».
Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. κ. Κούστας Νίκος που φώτισε την εκδήλωση με κάθε πτυχή από την εμπειρία του για δεκάδες χρόνια εις την Ελληνική Αστυνομία, ο κ. Κουριανίδης Γιάννης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» με την στήριξη της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, όπως επίσης και οι κ.κ. Χρήστος Τσιαχρής Νομικός και Ραξής Επιτρόπου, Συγγραφέας. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορμπίδης Μιχάλης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Νικολαΐδου Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: