Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πορεία νίκης για τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Τσεπκεντζή και την Κοινωνία σε Κίνηση

Η μαζική προσέλευση και το θερμό κλίμα που επικράτησε στην κεντρική εκδήλωση της Κοινωνίας σε Κίνηση επιβεβαίωσε την πορεία νίκης του συνδυασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Τσεπκεντζής, παρουσία των υποψηφίων συμβούλων του και πλήθους κόσμου, ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού που αναφέρονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Έδεσσας – Βεγορίτιδας.
Άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής και στις πρακτικές που εφαρμόζει στην προεκλογική περίοδο. Ανέλυσε τις προγραμματικές κατευθύνσεις του συνδυασμού ειδικά για την πολιτιστική αναγέννηση, για την οικονομική ανάκαμψη, για την οργάνωση του Δήμου και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, κατά τη σειρά που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Στην ομιλία του ο Γιάννης Τσεπκεντζής καταφέρθηκε κατά των φαινομένων μισαλλοδοξίας, επισημαίνοντας τα εξής: “Πατριωτισμός σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου, να δουλεύεις για αυτόν, να είναι το σπίτι σου, να θέλεις να προκόψει, μαζί με όλους τους κατοίκους του, χωρίς διακρίσεις. Κι όταν χρειαστεί, να τον υπερασπιστείς, να το κάνεις, για αυτό δώσαμε το παρόν όποτε μας το ζήτησε η πατρίδα. Και θα το ξανακάνουμε. Αλλά όταν χρειαστεί. Ειδάλλως, με τις ανέξοδες κορώνες και τις δήθεν απειλές εναντίον ακόμα και συμπολιτών σου, κινδυνεύεις να γίνεις ο Δον Κιχώτης της μισαλλοδοξίας.”
Ως προς την επόμενη μέρα τόνισε: “Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα είμαι δήμαρχος για όλους, όπως για όλους ήμουνα μέχρι τώρα στη ζωή μου, καθώς γνωρίζουν όσοι με ξέρουν. Η δική μας δημοτική αρχή θα νοιαστεί για όλες και όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Με σεμνότητα, με σεβασμό, με ήθος! Χωρίς την αλαζονεία, την τόσο ξένη προς την έμφυτη μας ευγένεια. Χωρίς ρεβανσιστική διάθεση προς οποιονδήποτε. Για τον τόπο αγωνιζόμαστε, όχι για την καρέκλα, ούτε για το γινάτι!”
Τέλος κάλεσε τους δημότες να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος του συνδυασμού: “Βοηθήστε όλοι, ώστε η κάλπη να δώσει μια καθαρή εντολή! Θέλουμε καθαρή εντολή. Ραντεβού όλοι λοιπόν στην Κυριακάτικη γιορτή!”



Δεν υπάρχουν σχόλια: