Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας - Βαθμολογίες

Άξιος πρωταθλητής και με την «βούλα» από σήμερα ο Εθνικός Γιαννιτσών με τη νίκη στο Μελίσσι, που με την ίδια σοβαρότητα, ικανότητα και διάρκεια, έφτασε σε μια πανεύκολη σχετικά άνοδο στην Γ' Εθνική. Ίσως πρόκειται για την ευκολότερη άνοδο από καταβολής της Α1, μαζί μ' αυτή των Σαρακηνών πέρυσι.
Κατά τα άλλα τα σχετικώς και ουσιαστικώς πιο μίζερα, η Πέλλα δεν φαίνεται να χάνει την δεύτερη τιμητική θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μπορεί να χρειαστεί μία νίκη εκτός απροόπτου στα δύο επόμενα παιχνίδια για να την οριστικοποιήσει, παρά τα αρκετά εσχάτως «άσχημα» της αποτελέσματα, όπως αυτό σήμερα το ισόπαλο στο Ριζάρι. Το Μάνδαλο έχασε στην Έδεσσα από την Ελπίδα, αυξάνοντας τις «ελπίδες» των γηπεδούχων για παραμονή. Η Σωσάνδρα δεν «χαρίστηκε» στην Αξό και την υποχρέωσε σε ήττα, παρατείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία της για πιθανή συμμετοχή στα play out, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φαίνεται θα διατηρηθεί μέχρι τέλους. Το ίδιο έπραξαν και οι Πρόμαχοι στους Γαλατάδες, με τους γηπεδούχους να εύχονται σε πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς αποτελεσμάτων, ώστε να μην μπλέξουν αυτοί σε σενάρια play out. Τέλος η ουραγός Δωροθέα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα της και γνώρισε την ήττα αυτή τη φορά από το φορμαρισμένο Νησί, με αποτέλεσμα να βλέπει το μέλλον της στην Α1 ακόμη πιο δυσοίωνο. 
Στην Α κατηγορία και τον 2ο όμιλο όπου είχαμε αγώνες σήμερα, το Λιπαρό πέρασε με το διπλό στο ντέρμπι με το Δαμιανό και φαίνεται να εξασφαλίζει την δεύτερη θέση, ενώ τα φορμαρισμένα Άθυρα που συνεχίζουν νικηφόρα, φαίνεται θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους για μπαράζ μέχρι την τελευταία κρίσιμη αγωνιστική που φιλοξενούνται στο Δαμιανό. Το σκορ της ημέρας από τις Αμπελειές επί του Αρσενίου, ενώ το παιχνίδι Σταυροδρόμι - Καρυώτισσα αναβλήθηκε λόγω πένθους. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 20η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 2-1
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 3-2
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1-4
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 20η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 0-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ αναβολή
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 8-1
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 2-3,

Δεν υπάρχουν σχόλια: