Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αναβάλλονται οι αγώνες σε Champions και Europa League - Οριστική επ' αόριστον αναβολή όλων των αγώνων της Euroleague

Σε αναστολή όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων προχωρά η UEFA, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέσα σε λίγη ώρα. Η πανδημία του κορονοϊού και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ιδιαίτερα στην Ιταλία, αλλά και στην Ισπανία, υποχρεώνουν την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να διακόψει άμεσα τις διοργανώσεις της, αρχής γενομένης από σήμερα (12/3).
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα διεξαχθούν οι έξι προγραμματισμένες για σήμερα αναμετρήσεις για τη φάση των "16" του Europa League, μεταξύ αυτών και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο "Γ. Καραϊσκάκης, ενώ θα αναβληθούν και οι τέσσερις ρεβάνς για τους "16" του Champions League, που επρόκειτο να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα (17-18/3).
Οριστική επ' αόριστον αναβολή όλων των αγώνων της Euroleague
Η Euroleague ανακοίνωσε επίσης ότι αναβάλλει επ' αόριστον όλους τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ότι έχει ήδη ενημερώσει τις ομάδες.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η απόφαση ελήφθη «εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου για τους συμμετέχοντες στους αγώνες, τον εξαιρετικά μεγάλο αριθμό προβλημάτων στις μετακινήσεις προς συγκεκριμένους προορισμούς και τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών».
Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός ειδοποιήθηκε να μην ταξιδέψει για Τουρκία, ενώ ο Ολυμπιακός που «πέταξε» για Βερολίνο, θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: