Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΟΕΝΓΕ: Κινητοποιήσεις των Υγειονομικών την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Η απάντηση των Υγειονομικών στην εισβολή της Αστυνομίας

1. Δελτίο Τύπου της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για τις κινητοποιήσεις των Υγειονομικών, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στα νοσοκομεία και στα Κ.Υ από άκρη σε άκρη της χώρας.
2. Βίντεο από τη σημερινή κινητοποίηση των Υγειονομικών στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», όπου δυστυχώς εισέβαλαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καταστολής που, όπως φαίνεται στο βίντεο, απομακρύνθηκαν με παρέμβαση των εργαζομένων.
ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Κινητοποίηση Υγειονομικών στον Ευαγγελισμό: «Έξω η αστυνομία απ' τα νοσοκομεία»
«Έξω η Αστυνομία απ' τα νοσοκομεία», η απάντηση των υγειονομικών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην εισβολή της Αστυνομίας (VIDEO)
Κινητοποίηση στο πλαίσιο της σημερινής Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία έγινε και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου βροντοφώναξαν τα αιτήματά τους και κατήγγειλαν την κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των υγειονομικών, τονίζοντας ότι αυτό δεν κάμπτει τον αγώνα τους.
Να σημειωθεί ότι στον προαύλιο χώρο μπροστά από τα ΤΕΠ την ώρα της κινητοποίησης εισέβαλαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδική εξάρτυση, επικαλούμενες την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό! Κάτω από την αντίδραση των παρευρισκομένων και την παρέμβαση στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του Ηλία Σιώρρα, καρδιολόγου, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι δυνάμεις αποχώρησαν και βγήκαν έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: