Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Έρχεται παράταση στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ

Σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr έχει αποφασιστεί να δοθεί παράταση για την οριστική υποβολή των σωματείων μέχρι τις 31 Αυγούστου και διορθώσεις αιτήσεων μέχρι 30 Οκτωβρίου που θα είναι και η καταλυτική ημερομηνία εγγραφής των σωματείων.
Το μητρώο αθλητικών σωματείων έχει μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα της ΓΓΑ το e-kouros που έχει ανοίξει από τις 20 Απριλίου.
Η ΚΥΑ για το μητρώο του 2024 ανέφερε τα σωματεία θα μπορούν να υποβάλουν οριστικές αιτήσεις μέχρι 15 Ιουνίου για να παραμείνουν εγγεγραμμένα μέχρι 30 Δεκεμβρίου και μέχρι 30 Οκτωβρίου να προχωρούσαν οι διορθώσεις, αλλά λόγω τεχνικών δυσκολιών της πλατφόρμας και φυσικά λόγω του ελάχιστου χρόνου για την προετοιμασία των γραφειοκρατικών διαδικασιών, θα δοθεί παράταση μέχρι 31 Αυγούστου.
Κατόπιν για διορθώσεις αιτήσεων, τα σωματεία θα έχουν δικαίωμα να κάνουν επαναυποβολή 6 φορές μέχρι 30 Οκτωβρίου. Σύντομα θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Με μια πρόχειρη έρευνα στις γειτονικές μας Ενώσεις, οι οριστικές αιτήσεις σήμερα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο με λίγες ομάδες αναλογικά της αριθμητικής δύναμής τους να έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία, ενώ και στην ΕΠΣ Πέλλας έχουν οριστικοποιήσει τις αιτήσεις τους, περίπου τα μισά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία!
ΕΠΣ Πέλλας - 22 Ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας - 13 Ομάδες

ΕΠΣ Κιλκιίς - 10 Ομάδες

ΕΠΣ Μακεδονίας - 50 Ομάδες

Πηγή: patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: