Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΑΣ Σεβαστιανά 2018 | Ενθαρρυντική η χθεσινή Γενική Συνέλευση, κι έπεται άμεσα και δεύτερη για εκλογή νέου ΔΣ...

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Σεβαστιανά 2018 και τα μηνύματα που εξέπεμψε για την διοικητική και αγωνιστική συνέχεια του συλλόγου και την φετινή περίοδο, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Η απουσία κάποιων ενδιαφερόμενων νέων μελών, εμπόδισε την άμεση εκλογή νέου ΔΣ, κι έτσι προγραμματίστηκε και δεύτερη ΓΣ λίγες μέρες αργότερα, για να διεξαχθούν οι εκλογές και να προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα.
«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Γενική συνέλευση του συλλόγου μας στα πλαίσια του απολογισμού της χρονιάς που μας πέρασε και στην ενημέρωση των μελών.
Το ενδιαφέρον για την ένταξη νέων μελών κατά την χθεσινή συνέλευση αποτελεί ενθαρρυντικό γεγονός για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Έπειτα από αυτό το ενδιαφέρον και από το αίτημα αρκετών ακόμη που δεν κατόρθωσαν να παρευρεθούν αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δεύτερης γενικής συνέλευσης την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 7:00 στο κτίριο των γραφείων της ομάδας.
Σκοπός της δεύτερης και τελευταίας μας γενικής συνέλευσης είναι η επίσημη ανακοίνωση του νέου ΔΣ της ομάδας, η ένταξη νέων μελών που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην χθεσινή συγκέντρωση και η έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμου της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Θα υπάρξει και ξεχωριστή ανακοίνωση τις επόμενες μέρες ώστε να γίνει κάλεσμα στην τελευταία ΓΣ του καλοκαιριού.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: