Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικός αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Εθνικός Γιαννιτσών (1-1)3-1.

     Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας για να δοθεί χρόνος συμμετοχής ως επί τω πλείστον σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίσθηκαν καθόλου ή αρκετά στους επίσημους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος, ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν κληθούν να προσφέρουν. Πρώτη νίκη στα φιλικά μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και σαφέστατα πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα...
     Ο Μ.Α. ξεκίνησε φιουρόζος και για ένα τέταρτο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε την πλήρη υπεροχή. Υπεροχή που μετουσιώθηκε σε γκολ σε μια πολύ ενέργεια από αριστερά του Μπιγλυκούδη και σέντρα στο πρώτο δοκάρι, με τον Κυργιαφίνη να κερδίζει στον αέρα τους αμυντικούς του Εθνικού και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλισε στην μετριότητα, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και τις όποιες αμυδρές ευκαιρίες να δημιουργούνται απ' αυτά και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Σε μια απ' αυτές ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου.
      Στο δεύτερο η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο κατά μεγάλα διαστήματα. Οι αλλαγές των δύο προπονητών συνηγόρησαν φυσικά σ' αυτό, με την ομάδα μας να παίζει πιο στρωτό ποδόσφαιρο και τον Εθνικό να βγάζει αρκετή ποιότητα. Αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Πιο καθαρές οι ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, όμως σε ανατροπή του Καραμούζα από τον τερματοφύλακα του Εθνικού, ο Μ.Α. ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βλαϊκούδης για να κάνει το 2-1. Στο ίδιο μοτίβο η συνέχεια με καλό ρυθμό και καλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Το γκολ ήρθε πάλι από τον Μ.Α. στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό και συρτή πάσα του Βλαϊκούδη στον αμαρκάριστο Κυργιαφίνη, που δεν είχε καμιά δυσκολία να την σπρώξει στα δίχτυα. 3-1 το τελικό αποτέλεσμα με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
     Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Άγγελου Τουλγαρίδη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο περσινό ματς του Προφήτη Ηλία. Επίσης ο Χρήστος Κορόνας επανήλθε νανονικά και τέθηκε στην διάθεση του κ. Κιούρκα για τον κυριακάτικο αγώνα στην Αριδαία με τον Αλμωπό.
Αρκετοί οι φίλαθλοι στην κερκίδα και σήμερα για το ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.
Έπαιξαν: Πόπης, Βογιατζής, Πετρούσης, Εμμανουηλίδης, Μπιγλυκούδης, Κούμπους, Καραμούζας, Μπουράκης, Στεφίδης, Βλαϊκούδης, Κυργιαφίνης, Σαραφίδης, Λαζαρίδης, Κορόνας, Καρακάσης, Τουλγαρίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: