Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Οικονομική "ανάσα" για τις ομάδες της ΕΠΣΜ!

          Να δούμε η δική μας Ε.Π.Σ. πότε θα πάρει μια ανάλογη πρωτοβουλία... 


     "Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε σήμερα (05/09) το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Αποφάσισε την μείωση κατά 20% της αμοιβής των γιατρών, διαιτητών και παρατηρητών.
     Μία κίνηση που δίνει βαθιά οικονομική «ανάσα» σ’ όλα τα σωματεία, σε μία εποχή που η κρίση χτύπησε και τον αθλητισμό. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ αποφάσισε οι διαιτητές να «σφυρίξουν» τέσσερα παιχνίδια δωρεάν την φετινή σεζόν. Δύο στον α’ και άλλα τόσα στον β’ γύρο των πρωταθλημάτων.
     Από εκεί και πέρα, ακόμα μία απόφαση που πάρθηκε σήμερα και δίνει κίνητρο σε ένα μεγάλο μερίδιο του φίλαθλου κόσμου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να βρεθεί στα γήπεδα, είναι η δωρεάν είσοδος φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
     Όσον αφορά το θέμα του Μακεδονικού που τις τελευταίες ώρες απασχολεί έντονα τους εμπλεκόμενους στον χώρο του ποδοσφαίρου, η ΕΠΣΜ εξέδωσε κανονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, καθώς η ομάδα της Νεάπολης δεν δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα της Ένωσης, ούτε καν με επιφύλαξη.
Μετά την εξέλιξη αυτή, όλα δείχνουν ότι ο Μακεδονικός τα παίζει «όλα για όλα», καθώς αν δεν αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα, την φετινή σεζόν θα κάνει «διακοπές»... Του Κώστα Σπυράκη"

Πηγή: sport2310.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: