Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σφαγή και Ολοκαύτωμα!!!

     Κι ενώ η σφαγή και το ολοκαύτωμα της ελληνικής κοινωνίας ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες με την ψήφιση των νέων αιματηρών μέτρων, δεν γίνεται να μην σταθούμε στο πλέον οδυνηρό, προκλητικό και αιμοσταγές μέτρο(όχι ότι υπάρχει κάποιο που δεν είναι επώδυνο) της μείωσης των κατώτερων συντάξεων του ΟΓΑ κατά 30€!
"περίπου 300 εκ. ευρώ θα είναι το όφελος από τη μείωση κατά 30 ευρώ στις συντάξεις του ΟΓΑ"
   Όφελος ποιανού ρε δολοφόνοι, των ανθρώπων ή των αριθμών; Η ατέρμονη αναλγησία της εσωτερικής Τρόικας κορυφώνεται και οδηγεί με ακρίβεια στον όλεθρο και την καταστροφή! Πανθομολογείται απ' όλες τις επίσημες πλευρές ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και αποτυχία, κι όσα εγκληματικά μέτρα και να φορτώσουν στις ζωές των πολιτών, δεν θα έχουν κανένα απολύτως ευτυχές αποτέλεσμα όπως και τα προηγούμενα. Τα μνημόνια χρεωκόπησαν τον ελληνικό λαό και το ίδιο θα πράξουν και στην «χώρα των αρθμών» αργά ή γρήγορα...
   Ότι κι αν πει κι αν γράψει κανείς, είναι πολύ φτωχό για να περιγράψει αυτό που ζούμε... Δολοφονία, σφαγή, ολοκαύτωμα, καταστροφή είναι χαρακτηρισμοί που δεν αποδίδουν ίσως απόλυτα την τραγική εικόνα της κοινωνίας! Όμως θα ήθελα παραταύτα να προτείνω ένα «ισοδύναμο», λέξη που «λανσάρει» ανεπιτυχώς η Τρόικα εσωτερικού και ο πρωθυπουργός μας ειδικότερα, τουλάχιστον για να «σωθεί» αυτό το 30άρι των συνταξιούχων του ΟΓΑ, που για τους περισσότερους είναι ζωτικής σημασίας. Αντί λοιπόν να μειωθεί η σύνταξη του ΟΓΑ κατά 30€, η αντιπρόταση είναι να κοπεί ακόμη ένα 50αρικο από τους μισθούς όλων των ΔΥ, ένα 100ρικο από όλες τις βουλευτικές συντάξεις, κι ένα ανάλογο ή μεγαλύτερο ποσό από τους μισθούς βουλευτών, υπουργών, γ.γ., προέδρων, κι ένα σεβαστό από την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων. Κι αντί για την κυοφορούμενη εγκληματική μείωση, να δοθεί αύξηση 20€ σ' αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους για να μπορούν έστω να παίρνουν τα φάρμακά τους.
Πεθαίνει ο λαός ρε ψαλιδοχέρηδες συνειδητοποείστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: