Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώσεις από την Ε.Π.Σ. Πέλλας

     Στο site της Ένωσης υπάρχουν δύο ανακοινώσεις: η μία για τα τελευταία κρούσματα βίας στην Αριδαία και η δεύτερη από την Επιτροπή Διαιτησίας:

Ανακοίνωση σχετική με τα κρούσματα βίας

Μετά τα τελευταία γεγονότα βίας που παρουσιάσθηκαν το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ με την ανακοίνωση αυτή τα καταδικάζει από όποια πλευρά και αν αυτά προέρχονται και ενημερώνει όλους τους συντελεστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας ότι θα εφαρμόσει με αυστηρότητα τις προβλεπόμενες κυρώσεις από τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.
Εύχεται τέλος να επικρατήσει σύνεση και εγκράτεια και με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα να καταπολεμηθούν τυχόν νέα κρούσματα αθλητικής βίας.

 Ανακοίνωση της επιτροπής διατησίας της ΕΠΣ Πέλλας

Η Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει και κάνει γνωστό σε όλους τους εν ενεργεία διαιτητές της δύναμής της ότι , από την προσεχή αγωνιστική και μέχρι νεωτέρας , θα πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο , όπου έχουν ορισθεί , τουλάχιστον μία ώρα πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα.
Επίσης ενημερώνει τις Διοικήσεις των γηπεδούχων σωματείων της Ε.Π.Σ. Πέλλας να φροντίσουν ώστε να βρίσκεται υπεύθυνος της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον μία ώρα πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα για να είναι στην διάθεση της διαιτησίας του αγώνα τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: