Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πέλλα - Καλή (3-0)4-0.


     Αν και οι πρεμιέρες κρύβουν συνήθως κινδύνους και εκπλήξεις για τους γηπεδούχους και τους θεωρητικά ισχυρότερους, θύμα «έκπληξης» έπεσε η φιλοξενούμενη Νίκη, αφού βρέθηκε να χάνει με 3-0 μόλις στο πρώτο 7λεπτο...
     Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Χαρμάνα-Τσιβελέκη, ευτύχισε να σκοράρει με τον δεύτερο, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του στην περιοχή της Νίκης. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και μετά από καταπληκτική πάσα του Καραμούζα, ο Τσιβελέκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 2-0. Καμία αντίδραση από τους φιλοξενούμενους που δέχθηκαν και τρίτο τέρμα, ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια του Γάκη, που έβγαλε σέντρα και με κοντινή προβολή ο Κούμπους την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.
     Για πέντε λεπτά ακόμη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο η ομάδα μας αλλά μετά έπεσε ο «διακόπτης». Για περίπου μισή ώρα ο Μέγας είχε ένα νεκρό διάστημα προβληματίζοντας, με μόνες εκλάμψεις κάποιες προσωπικές επιθετικές ενέργειες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Νίκη όμως ήταν εντελώς ασύνδετη και ακίνδυνη και το αποτέλεσμα ημιχρόνου μοιραία ήταν το γρήγορο 3-0.
     Στο δέυτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην, κι έστω κι αν η Νίκη έκανε την πρώτη ευκαιρία, ο Μέγας ήταν αυτός που πέτυχε 4ο γκολ... Ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Γάκη και σουτ που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, η μπάλα έφτασε στον Κούμπου που απόσταση αναπνοής σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο νεοεισελθών Κηλίκης με ψύχραιμο δυνατό σουτ έγραψε το 4-0. Απο κει και μετά παράσταση για έναν ρόλο... Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του ο Μέγας, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο χάνοντας σωρεία ευκαιριών να διευρύνει κι άλλο το σκορ και την Νίκη ανήμπορη να αντιδράσει. Η πιο σημαντική απ' όλες μετά από πανέξυπνη πάσα του Καμπούρη,  ο Κηλίκης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, με το ωραίο πλάσε που πραγματοποίησε να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
     Κορυφαίος του γηπέδου ο Καμπούρης που ζωγράφιζε στο χορτάρι, αλλά πιστεύω θα αδικήσουμε πολλούς αναφέροντας διακριθέντες. Τσιβελέκης, Γάκης, Τανταλίδης, Κηλίκης ίσως αξίζουν της περισσότερης μνείας... Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου άφησε πολλές υποσχέσεις, έστω κι αν ο αντίπαλος δεν αποτέλεσε σημείο αναφοράς, αφού βρέθηκε παραδομένος με το γρήγορο 3-0 του πρώτου 7λέπτου.
     Καλή η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη που κοκκίνησε παίκτη της Καλής στα τελευταία λεπτά για διαμαρτυρία , όπως και των βοηθών κ. Σινάπη και της κας Ελευθεριάδου. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Κηλίκη, αλλά λίγο η «γνωστή» ιδιοσυγκρασία του κ. Μιχαηλίδη που δύσκολα δείχνει την άσπρη βούλα, λίγο ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, η φάση πέρασε στα «ψιλά».
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Μπρατσούδης, Βουσβούρης, Τανταλίδης, Στάγκος, Γάκης, Καμπούρης, Καραμούζας(Κυργιαφίνης), Κούμπους, Χαρμάνας(Μπουράκης), Τσιβελέκης(Κηλίκης).












Δεν υπάρχουν σχόλια: