Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το προαναγγελθέν «διαζύγιο» είναι γεγονός!

     Αυτό που το @Pella είχε προανναγγείλει ως «διαζύγιο» είναι γεγονός. Το πόσο ειλικρινής είναι η στήριξη που υπογράφεται από 60 διαιτητές, θα φανεί τις επόμενες μέρες...

"Οι κάτωθι Διαιτητές και Παρατηρητές Διατησίας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας την 11/9/12 που αποφάσισε την ανεξήγητη αντικατάστασή του μέλους της επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας και παρατηρητή Διατησίας της SUPER LEAGUE κ. Πολατιάν Λάζαρου δηλώνουμε τα εξής:

1) Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς το πρόσωπό του κ. Πολατιάν Λάζαρου γιατί η προσφορά και το έργο που επιτέλεσε στο επίπεδο της ΕΠΣ Πέλλας είναι μεγάλο και αναγνωρίσιμο σε όλη την επικράτεια.
2) Εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας και την δυσαρέσκειά μας για την απόφαση αυτή και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό του, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην διαιτητική του πορεία.
3) Συγχαίρουμε τον κ. Πολατιάν Λάζαρο για την επιλογή του και στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν παράγοντα ο οποίος μέσα από το ποδόσφαιρο προσπαθεί να αναριχειθεί και να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος μας. Πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι κύριοι ότι οι Διαιτητές δεν είναι πιόνια κανενός. Πάνω από όλα ο καθένας από εμάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα .
4) Συμφωνούμε και στηρίζουμε την επιλογή του κ. Πολατιάν Λάζαρου γιατί πιστεύουμε ότι η επιλογή αυτή εκφράζει κάτι καινούριο και διαφορετικό, εκφράζει την ελπίδα και το μέλλον. Είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι ότι με την επιλογή αυτή από την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού βασικό κριτήριο της επιλογής μας , είναι η ανιδιοτελής αγάπη για το ποδόσφαιρο και η διάθεση για προσφορά."
    *Το παρών κείμενο είναι υπογγεγραμένο από 60 Διατητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Πέλλας. Το ενυπόγγραφο κείμενο είναι στην διάθεσή σας όποτε αυτό χρειαστεί.

     Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα τριμελής Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΕΠΣ Πέλλας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόεδρος θα οριστεί ο Γιώργος Ατματζίδης, μέλος της ΕΠΣ Πέλλας από τον χώρο της διαιτησίας.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του ενός από τα μέλη
θα καταλάβει ο Γιάννης Χαρίσης, παλιός διαιτητής, ενώ άγνωστο παραμένει το τρίτο πρόσωπο. 

Πηγή: aridaianews.blogspot.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί υπογράφουν, υπάρχει η δυνατότητα δημοσιοποιήσης;

Ανώνυμος είπε...

KATV TA XERIA APO TON FILO GIA PANTA

Ανώνυμος είπε...

"Συγχαίρουμε τον κ. Πολατιάν Λάζαρο για την επιλογή του και στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν παράγοντα ο οποίος μέσα από το ποδόσφαιρο προσπαθεί να αναριχειθεί και να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος μας. Πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι κύριοι ότι οι Διαιτητές δεν είναι πιόνια κανενός. Πάνω από όλα ο καθένας από εμάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα"

ΠΟΥ ΉΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΛΑΜΌΓΙΑ ΌΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ; ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ, ΠΑΙΞΑΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ Σ/Κ;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΩΣ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΝΙΣΑΚΑΚΟΙ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΑΞΙΑ.
ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΥΝΑΝΕΣ; ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ παοκ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΥΛΟΤΟΠΟ (ΔΙΣ), γιατί κάποιοι δικοί μας, τους κάνανε λέει πόλεμο (πολιτικό)!
ΑΕΙ ΣΥΝΟΥΣΘΗΑΣΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ!
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΑΦΟΥ Ο ΑΛΚΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, Η ΙΔΑ ΣΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΣΙΠΚΑΣ Ι. . ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ!

Πέτρος Κάνος είπε...

Φίλε 6:28 όσοι ήταν εν ενεργεία στους περσινούς και τους φετινούς πίνακες και ορίζονταν να διαιτητεύουν είναι οι υπογράφοντες. Γνωστοί τοις πάσι...

Πέτρος Κάνος είπε...

Από τον Άννα στον Καϊάφα και στο τέλος όπως πάντα οι Πόντιοι, Αρμένιοι, Μακεδόνες, Θρακιώτες, Βλάχοι, Ανατολικόρωμυλιοι ... και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις «Πιλάτοι» ... "νίπτουν τας χείρας τους".

Ανώνυμος είπε...

Αδυνατώ να σε συλλάβω, φίλτατε!
Από τη στιγμή που επέλεξες αυτού του είδους την επικοινωνία, οφείλεις και να είσαι σαφής!
Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Σίπκας με τον Άννα και ο Νουσηκήρου με τον Καϊαφα;
Ή το άλλο;
O Kιούρκας, με την προπονητική!
Το ξέρεις;
Τη μεταγραφή του Κωστάκη, του Καμπούρη, στην Αναγέννηση προ διετίας, ποιός υποσχέθηκε να την διεκπεραιώσει;
Για δε ρωτάς, ως Πελλιώτης και ως πρώην πρόεδρος τον πατέρα ακόμη, του παιδιού, ή επίσης και το ίδιο το παιδί,
ποιός και με ποιού τις υποσχέσεις, την χρεώθηκε;
Εύχομαι, πολατιάνηδες και νουσηκήριδοι να πάνε στο πυρ το εξώτερον!
Θέλω μόνο να σου επισημάνω πως μου είναι αδιανόητο, να αναδεικνύεται πρωταθλητής στην ΕΠΣ Πέλλας, και αυτός να μη συμμετέχει στην επόμενη κατηγορία, διότι οι αφέντες του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας, απεφάνθησαν πως το χωριό μας είναι πλήρες, μαλακούληδων!
'Οτι είναι, είναι! Και βεβαίως και μάλιστα!
Τόση γαϊδουριά που δεχόμαστε όμως, δεν τιμά ούτε έσενα, ούτε τους παλαιότερους από εσένα!
Να γαμηθούνε αφθορί και παραχρήμα, οι νουσικήριδες και οι τσώτσοι!
Υπάρχουν κάποιοι που να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο Μυλότοπος!

Επιμύθιον:
Τι χειρότερο θα μπορούσαν να πάθουν οι νουσηκηροπολατιάνηδες, εφέτος;
Στηρίξανε με νύχια και με δόντια τον ακούρευτο του Μυλοτόπου, μόνο και μόνο, μη βγει η ομάδα των αριστερών!
Ε!και!
Η ομάδα του ακούρευτου, ανήλθε στα χαρτιά και έκατσε στα αυγά της!
Θα δούμε και φέτος την ομάδα των άλλων!
Αμ, πέρσι! Κλαυθμός και οδυρμός!
Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα!
Έφυγε , ο ένας!
Αύριο είνα η σειρά του άλλου!
Το ποδόσφαιρο κύριοι, δεν πολιτική!
Το ποδόσφαιρο κύριοι, είναι άθλημα και πρωτίστως παιχνίδι!
Όσοι θέλουν να παίξουν, πολιτικά- ποδοσφαιρικά, παιχνίδια στις πλάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, ας απευθυνθούν στο επανασυσταθέν υπουργείο, το επί της οδού Διοικητηρίου, της Θεσσαλονίκης, ευρισκόμενο!
Άλλωστε κανείς Πελλιώτης δεν πέρασε από εκεί ή κάνω λάθος;


Πέτρος Κάνος είπε...

Είμαι αρκετά σαφής νομίζω σε φιλάθλους και παράγοντες ομάδων που έζησαν από κοντά τα τελευταία χρόνια το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Αναφέρομαι στην μετάβαση από την μία διοίκηση στην άλλη και στο ποιος τελικά έκανε το κουμάντο εσχάτως, χωρίς να είναι και να φαίνεται ως ο καθ' ύλην υπεύθυνος. Πάντως προσωπικά σε ότι με αφορά και την κριτική μου έκανα στην διοίκηση της Ε.Π.Σ. όπου χρειάστηκε και τις προτάσεις μου κατέθεσα. Μετά από έναν χρόνο έγινα «σοφότερος» και θα μπορούσα να είμαι και πιο «αποτελεσματικός» για το καλύτερο της ομάδας μας. Αλλά δεν εδέησα να το πράξω, ένεκα των γνωστών εξελίξεων... Τώρα στο ότι δεν μας υπολογίζουν είναι κοινό μυστικό. Αλλά το χειρότερο είναι ότι και ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί παλαμάκηδες, θιασώτες, ομοϊδεάτες ή ακόμη και θερμοί υποστηριτκές αυτών των προσώπων, που τα κρατάνε «ζωντανά» ενώ αυτά «αργοπεθαίνουν». Το ξέρεις καλά από την ιστορία, ότι δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν ένας Εφιάλτης, ένας Αλκιβιάδης, ένας Πήλιος Γούσης και οι πιο σύγχρονοι κινηματογραφικοί Αρτέμης Μάτσας και Δήμος Σταρένιος...

Ανώνυμος είπε...

pinw kai methw ox aman mera nyxta tragoudw

Πέτρος Κάνος είπε...

Όσο για τον προπονητή μας, θα κριθεί από την δουλειά του και όχι από το παρελθόν του. Αυτό κρίθηκε με την πρόσληψή του... Δεν θα ρώτησω ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε τον πατέρα του, αφού ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει κανονικά κι έχασε το δικαίωμα της οποιαδήποτε «ένστασης»...

Πέτρος Κάνος είπε...

Οι προσωπικές επιθέσεις με κουκούλα(Ανώνυμος), δεν σε τιμούν.

Ανώνυμος είπε...

@
pinw kai methw ox aman mera nyxta tragoudw

AMA SE PIRAZI, GIATI TO PINIS RE VLAMENO?