Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αλμωπός Αριδαίας - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0-1)1-1

     Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ομάδα μας και τους φιλάθλους που την ακολούθησαν, η ισοπαλία στην Αριδαία. Γιατί θα μπορούσε κάλιστα και το διπλό, αν δεν είχε ένα «νεκρό» διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Παρά ταύτα όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν έναν αγώνα με πάρα πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα...
     Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «διαβάσουν» τον αντίπαλο. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στο γηπέδο, με τον Αλμωπό όμως να κάνει την πρώτη φάση για γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. στη συνέχεια όμως ακολούθησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Τσιβελέκη και Κηλίκη, με το διπλό τετ α τετ του πρώτου να είναι η καλύτερη του ημιχρόνου. Ο Αλμωπός είχε ακόμη ένα δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σύγχιση στο κέντρο της άμυνας της Πέλλας. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 40' μετά από ωραίο κόρνερ του Χαρμάνα, πρώτη κεφαλιά του Τανταλίδη στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βουσβούρης με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Το σκορ ημιχρόνου 0-1, με την ομάδα μας να έχει τις κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα.
     Στο δεύτερο ημίχρονο μουδιασμένο ξεκίνημα κι από τις δύο ομάδες χωρίς ιδαίτερες φάσεις. Στην συνέχεια και μέχρι το 65' ο Μέγας έκανε τα εύκολα δύσκολα με τον Τσιβελέκη να αστοχεί σε δύο τετ α τετ και λίγο αργότερα ο Αλμωπός να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Παπαδόπουλο, όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από το σημείο του πέναλτι, μετά από σύγχιση και πάλι στην άμυνα της Πέλλας  Λίγο πρίν ο Αλμωπός είχε και τρίτο δοκάρι και πάλι από λάθη και σύγχιση της άμυνας που έδειξε κάποιες αδυναμίες στα στημένα. Για ένα δεκάλεπτο και με την ψυχολογία υπέρ των γηπεδούχων και την κούραση να είναι εμφανής στην ομάδα μας, ο Αλμωπός πίεσε, αλλά ανορθόδοξα χωρίς να δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους πλην ενός καλού σουτ μέσα από την περιοχή και από θέση πλάγια που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων..
     Με τις αλλαγές του κ. Κιούρκα, η ομάδα ξαναπήρε τα ηνία και απείλησε με τους Καραπίτα, Τσιβελέκη και τον τελευταίο να αστοχεί στις καθυστερήσεις και πάλι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ από λάθος γύρισμα των αμυντικών του Αλμωπού.
     Δίκαιο εντέλει το αποτέλεσμα, αν και οι πιο «καθαρές» ευκαιρίες ανήκουν στον Μέγα Αλέξανδρο.
Κορυφαίος των γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Χρήστου, ενώ για την Πέλλα πολύ καλή παρουσία είχαν οι Ουγκανέζωφ, Κούμπους, Τανταλίδης και Τσιβελέκης.
Καλή η διαιτησία των κ.κ Ροδοβίτη, Σίπκα Σ και Παναντωνίου. με λίγα λόγω εποχής ανθρώπινα λάθη.
Την επόμενη αγωστική εντός έδρας με την Δόξα Εξαπλατάνου.
Η σύνθεση: Ουγκανέζωφ, Κούμπους, Βουσβούρης, Τανταλίδης, Γάκης, ΚηλίκηςΣτάγκος), Καμπούρης, Μπουράκης(Καραμούζας), Καραπίτας, Χαρμάνας, Τσιβελέκης(Κυργιαφίνης).








7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ

Πέτρος Κάνος είπε...

Η ομάδα θέλει χρόνο, δουλειά γίνεται. Και τα γκολ θα έρθουν... Η περσινή ομάδα δεν σκόραρε μόνο με τα Καλύβια εντός έδρας και με Εδεσσαικο εκτός οπου έχασε πέναλτι. Πέτυχε 78 γκολ σε 32 αγώνες, χωρις τα 22 του κυπέλλου σε 5 ματς. Σύνολο 100 γκολ σε 37 αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να μάθει ο προπονητής μας από προπονητική θα τον πιούμε. και τότε θα είναι αργά.

Πέτρος Κάνος είπε...

Ε τόσους έχουμε στην κερκίδα, κάποιος θα βρεθεί να μας σώσει... Με τόσο καλά αποτελέσματα είναι κρίμα να τα βάζουμε τόσο πρώιμα μαζί του. Σίγουρα κάνει λάθη, αλλά άνθρωπος που δουλεύει δεν γίνεται να μην κάνει. Και στο λέει κάποιος που είναι ιδιαίτερα «αυστηρός» στην κριτική του. Αλλά κερδίσαμε τον πολύ φιλόδοξο φέτος Προφήτη, δεν χάσαμε στην Αριδαία που δεν ξέρω πόσοι θα το καταφέρουν και κερδίσαμε άνετα την Καλή που έβγαλε το λάδι στην Έδεσσα. Πολύ καλό ξεκίνημα αναμφισβλητητα. Σίγουρα και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγρμμα, απλά να μην έρθουν με κατεβασμένα τα χέρια. Ας κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Εξαπλάτανο που θέλει μεγάλη προσοχή.

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε τοσο καιρο που εψαχνε για προπονητη η ομαδα γιατι δεν πηγες να αναλαβεις;σιγουρα εισαι ενας απ τους γνωστους ξερολες φαφλαταδες της κερκιδας που εκραζαν χθες τα παιδια και τον προπονητη...δυστυχως δεν απαγορευεται η εισοδος στους αμπαλλους οποτε θα σας ανεχομαστε κι εσας.τι να κανουμε!

Ανώνυμος είπε...

Σωστα Πετρο,τι ακουσαν παλι τα αυτια μας στην κερκιδα,θα μας τρελανουν οι ανθρωποι.Αυτοι απαγορευεται να κανουν κριτικη,γιατι επεξαν και μπαλα,και θυμομαστε τα χαλια τους μεσα στο γηπεδο

Ανώνυμος είπε...

TO KALYTERO PAIXNIDI STA XRONIKA THS EPS PELLAS.MPRABO STIS OMADES KAI STOYS PROPONHTES POY DIDAXAN POIO EINAI TO ALLHTHINO PODOSFAIRO