Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Bigger’s Better στη Χαλκιδική!

Στη Χαλκιδική χτυπάει η «καρδιά» του ευρωπαϊκού boxing την Παρασκευή (5/7)! Οκτώ μονομάχοι θα δώσουν την απόλυτη μάχη για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο του Biggers Better, του κορυφαίου πυγμαχικού σόου στην Ευρώπη!
Το σπουδαίο event θα πραγματοποιηθεί στο Olympic Hall του ξενοδοχείου Porto Carras Grand Resort και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Eurosport, κάτι που αντικατοπτρίζει και τη λάμψη της διοργάνωσης. Οι αγώνες ξεκινούν στις 20:00 και οι διοργανωτές και οι αθλητές υπόσχονται ένα τρίωρο γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις.
«Η Max Fight, εταιρεία με δικό της brand και αγώνες MMA, είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει για 2η φορά αυτόν τον άκρως θεαματικό αγώνα, σε απ’ ευθείας μετάδοση από το Eurosport, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 20:00. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα απολαύσει το θέαμα που θα παρακολουθήσει!», δήλωσαν εκ μέρους της Max Fight Promotion η International Supervisor, Martina Georgieva, και ο Dr. Muftah El Gomati.
«Πρόκειται για το κορυφαίο σόου στην Ευρώπη, με φοβερούς αθλητές και τον κορυφαίο διαιτητή στον κόσμο, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερο αξία και αίγλη στη διοργάνωση. Τρεις ώρες με ασταμάτητο και εντυπωσιακό θέαμα, σε ζωντανή μετάδοση από το Eurosport. Οκτώ κορυφαίοι μαχητές, από διαφορετικές χώρες και με διαφορετικές σωματικές αναλογίες, υπόσχονται να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προσφέροντας ένα σπουδαίο σόου στο κοινό. Είμαστε ευγνώμονες στη Max Fight Promotion για τη σπουδαία δουλειά και τους αγώνες που μας προσφέρει», σχολίασε ο διάσημος Γάλλος παρουσιαστής Jean Philippe Lustyk, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχείο Royal.
Απρόβλεπτες μάχες προέβλεψε ο συντονιστής του αγώνα και παλιός πρωταθλητής, Bruno Wartelle: «Θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι από κάθε χώρα. Έτσι, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά. Δεν ξέρουμε ποιος θα κλέψει την παράσταση, ενώ και οι αθλητές δε γνωρίζουν τον αντίπαλό τους, αφού τα ζευγάρια θα γίνουν γνωστά πριν τον αγώνα».
Όσον αφορά τον Steve Smoger, το διάσημο Αμερικανό διαιτητή, εστίασε στην προσπάθεια του Ευγένιου Λαζαρίδη, που θα αγωνιστεί στην αρχή, στο BB Reloaded: «Θα σας ξαφνιάσει. Δεν πάει για τρεις γύρους, αλλά για έξι! Αν συνεχίσει να νικάει, θα ανέβει στα rankings και θα φτάσει να διεκδικεί παγκόσμιο τίτλο!».

«Όλα για τη νίκη»
Οι αθλητές, από την πλευρά τους, υποσχέθηκαν να κάνουν τα πάντα για τη νίκη και το βαρύτιμο τρόπαιο.
«Ειδοποιήθηκα την τελευταία στιγμή, αλλά είμαι εδώ για τη νίκη και την παρουσία μου στον τελικό», είπε ο Νίκος Τσουκαλάς, που αντικατέστησε τον τραυματία Kretschmann.
«Κάναμε προετοιμασία στην Ελβετία, με δυνατούς αντιπάλους, και θα τα δώσουμε όλα για να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο», τόνισε ο Έντμοντ Μπαλτατζής, αθλητής των Νίκου Κονδυλάκη και Σωκράτη Καραΐτη, που υποχρεωνόταν να κάνει καθημερινά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Νέα Πέραμος Καβάλας για να προπονείται!
«Για το καλύτερο» σκοπεύει να προσπαθήσει ο Γεωργιανός Αλέξανδρος Kartozia, ενώ ο Ρουμάνος Bogdan Dinu έχει ως προτεραιότητα να προσφέρει θέαμα, όπως και ο Τούρκος Ozcan Cetinkaya.

Σύγκρουση… γιγάντων!
Το «κλου» της βραδιάς θα αποτελέσει η μάχη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα WKN, ανάμεσα σε δύο «γίγαντες». Τον αήττητο Βούλγαρο Lubo Simeonov (2.00μ, 125 κιλά), διάσημο και από τη συμμετοχή του στην ταινία «Οι Αναλώσιμοι», και τον θηριώδη Αμερικανό Radu Spinghel (2.14μ, 135 κιλά).

Αναλυτικές πληροφορίες για το κορυφαίο πυγμαχικό event στις Ευρώπης, τα εισιτήρια και στις μαχητές που θα συμμετάσχουν μπορεί να βρει κανείς στις ιστοσελίδες www.max-fight.com και www.biggersbetterboxing.com.

Δείτε το trailer του αγώνα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: