Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η «Αποστολή» της Εκκλησίας ταΐζει τώρα και άνεργους – άπορους δημοσιογράφους

Μια είδηση που έρχεται από την Ενωση Συντακτών καταγράφει ακόμη μια σκοτεινή πτυχή της οικονομικής κρίσης η οποία έχει χτυπήσει την ελληνική κοινωνία, αλλά και ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και εργαζόμενους σε αυτούς.
Η «Αποστολή» της Αριχεπισκοπής θα βοηθάει από εδώ και στο εξής και άνεργους ή άπορους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δέχτηκε την Παρασκευή το απόγευμα αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ καθώς και τον Πρόεδρο – Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και των Ενώσεων προκειμένου να παρέχεται βοήθεια σε άπορους και ανέργους από τον χώρο των ΜΜΕ.
Η «Αποστολή» θα παρέχει από εδώ και στο εξής 300 δέματα με τρόφιμα, μηνιαίως, σε άπορους και άνεργους από τον χώρο των ΜΜΕ, με την ευγενική χορηγία των ΕΛΤΑ, τα οποία αναλαμβάνουν την δωρεάν αποστολή των δεμάτων.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: