Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Α1 ερασιτεχνική Play Off: Εθνικός Γιαννιτσών - Γαλατάδες (0-0)0-1

Για τα play off ως διαδικασία έτσι όπως καθιερώθηκαν από την Ε.Π.Σ. Πέλλας τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν εγείρει πολλές φορές ενστάσεις τόσο απ' αυτό εδώ το blog, όσο κι από φιλάθλους που διαφωνούν μ' αυτό που βλέπουν ή καλύτερα που δεν βλέπουν. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα play off δείχνουν να τελειώνουν πρόωρα και η όλη διαδικασία το μόνο που έχει να επιφέρει, είναι μια επιπλέον περιττή κούραση στον πρωτάθλητη του νομού μας, που θα κληθεί να αγωνισθεί σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές άλλων νομών και τίποτα περισσότερο. Και μη μου πει κανείς ότι ο Αλμωπός έπαιζε πέρυσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Πάντως θεωρώ επιβεβλημένη την αλλαγή αυτής της διαδικασίας και την επιστροφή στην προ 2ετίας διοργάνωση με τα πλεονεκτήματα έδρας και την «ξεκούραση» του εν δυνάμει πρωταθλητή μας...
Στο παιχνίδι της Τραπεζούντας δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Αργός ρυθμός, κακή ποιότητα και μάλλον αυτός που θα πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε το τρίποντο. Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τον Εθνικό στο πρώτο να είναι πολύ καλύτερος, να παίζει πιο στρωτο ποδόσφαιρο, να κλείνει τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο και να δημιουργεί και να χάνει 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ σημάδεψε και μία φορά το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός κυριολεκτικά ανύπαρκτος δεν δημιούργησε ούτε μία καλή φάση, ενώ και για ευκαιρίες ούτε λόγς. Το γκολ όμως δεν ήρθε για τους γηπεδούχους, πράγμα που πλήρωσαν στο δεύτερο, όταν μεταμορφώθηκαν προς το χειρότερο.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει εξ' ολοκλήρου στους πρωτοπόρους, όταν έγιναν δυο αλλαγές από τον κ. Τομπάζη, πήραν τον έλεγχο και επέβαλαν το έστω και πολύ αργό παιχνίδι τους. Ο Εθνικός είχε ξεμείνει κι από δυνάμεις κι από ιδέες... Ούτε μετά το 0-1 του Ολυμπιακού με τον Γκάρτζιο, από έξοχη προσπάθεια και πάσα του Βοτάρη, μπόρεσε να βρει απαντήσεις και να αντιδράσει. Μοιραία το τελικό 0-1 έβγαλε νοκ άουτ τον Εθνικό από την μάχη των play off, κι έδωσε σαφέστατο προβάδισμα για την πρωτιά στους Γαλατάδες παράλληλα με την ήττα του Αλμωπού στην Έδεσσα.
Πολύ καλός ο κ. Ατζαμιδάκης, μάλλον για άλλο σπορ ο α' βοηθός κ. Κουκουλής ο οποίος ήταν εμφανώς «αγύμναστος».

Στο άλλο παιχνίδι η Ελπίδα νίκησε τον Αλμωπό με 2-0 με σκόρερ τον Λεκάκη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 8Β
  2. ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 3Β.
  3. ΑΛΜΩΠΟΣ 2Β
  4. ΕΘΝΙΚΟΣ Γ. 1Β







Δεν υπάρχουν σχόλια: