Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ανταπόδοση της επίσκεψης από τους Ίκαρους Γιαννιτσών στον Πανεδεσσαϊκό

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Πανεδεσσαικού στα Γιαννιτσά προχώρησαν οι 'Ίκαροι', αφού  το Σάββατο, επισκέφθηκαν την πόλη των Καταρρακτών και αντιμετώπισαν με δύο ομάδες παιδικό και μίνι , τα αγόρια του κόουτς Αναστασιάδη Γιάννη.
Και ενώ στους πιτσιρίκους του μίνι οι "Ίκαροι" πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα ,στους μεγαλύτερους τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο παιδικό των γηπεδούχων.Σε κάθε περίπτωση έγιναν δύο γερά παιχνίδια μπάσκετ που ευχαριστήθηκαν παίκτες, προπονητές και γονείς!....
Σερέτης Θεολόγος ( Ίκαροι Γιαννιτσών)  : « Αυτή τη φορά οι μεγαλύτεροι  αντίπαλοί μας   δεν ήταν  όπως τους είχαμε αντιμετωπίσει  στα Γιαννιτσά . Στο συγκεκριμένο  φιλικό παιχνίδι και  οι δύο  ομάδες δεν είχαν διαφορά δυναμικότητας, επομένως μας αιφνιδίασαν μιας και το παιχνίδιι το θεωρούσαμε δεδομένο.  Δίνω συγχαρητήρια στον Πανεδεσσαικό για το γρήγορο και δυναμικό μπάσκετ που έπαιξε !..Παρακολουθώντας τους  είδα ότι πρόκειται για μια πραγματικά δεμένη, καλογυμνασμένη  ομάδα, με πάθος, με παίκτες που λειτουργούν σαν γροθιά. Μια τέτοια ομάδα είναι επικίνδυνη να μας  κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι εντός ή εκτός έδρας.  Από την πλευρά μας οι παίκτες του παιδικού μας , δυσκολεύτηκαν στο ασφυκτικό πρέσινγκ των αντιπάλων δεν ακολούθησαν  πλήρως τις οδηγίες μου και δεν είμαι ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα του παιχνιδιού....Μου φάνηκε ότι στο μεγαλύτερο μέρος, δεν είχαμε την ενέργεια και τη θέληση που επιδιώκουμε!.Βέβαια κατά διαστήματα βελτιώσαμε την απόδοσή μας και παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ ,αλλά σκοπός είναι να βρούμε ρυθμό σε όλο τον αγώνα!....Το επόμενο παιχνίδι είναι με το.μίνι  και θα κοιτάξουμε, να φανούμε πιό συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί στην άμυνα. ...Ευχαριστούμε τους φίλους Εδεσσαίους για τη φιλοξενία και ειδικά τον κόουτσ Αναστασιάδη!.."




Δεν υπάρχουν σχόλια: