Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η επίσκεψη στην Πέλλα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, κ. Παύλου Κελεσίδη

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την "Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα" κ. Παύλος Κελεσίδης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Πέλλα, όπου είχε μια πρώτη ευκαιρία επαφής και συζήτησης με τους κατοίκους.
Ο κ. Κελεσίδης άκουσε και συζήτησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας της Πέλλας και των πολιτών της, αλλά και ειδικότερα για προβλήματα που η λύση τους αποτελεί ανάγκη και προτεραιότητα για τον τόπο μας, όπως είναι ο πολιτισμός με την ανάδειξη και προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου και Χώρου της Πέλλας, η αγροτική παραγωγή και οι προοπτικές της, αλλά επίσης και για σημαντικά θέματα που απασχολούν κι άλλες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι νέοι. 
Αφού πέρασε, γνώρισε και χαιρέτισε δημότες σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους, κατευθύνθηκε προς τις δημοτικές δομές του δήμου, το δημοτικό κατάστημα και το ΚΑΠΗ, όπου μίλησε με δημοτικούς υπαλλήλους και συνταξιούχους.
Στη δίωρη περίπου παραμονή του στην Πέλλα, είχε την ευκαιρία να δει ιδίοις όμμασι, να διαπιστώσει και να συζητήσει, το μείζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε και εξελλίσσεται για τον οικισμό και τους πολίτες αυτό την απομόνωσης, με την κατασκευή της νέας εθνικής οδού και την απαξίωση του σημαντικότερου πολιτιστικού κέντρου του νομού μας, κι ένα από τα σημαντικότερα της χώρας, αυτό της Αρχαίας Πέλλας(Αρχαιολογικό Μουσείο και Χώρος).
Ο κ. Κελεσίδης αντιμετώπισε πολύ θετικά τις προτάσεις των πολιτών, και συμμερίσθηκε απόλυτα τα παράπονα, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας, απαντώντας άμεσα και χωρίς κομματικές ταμπέλες με ρεαλιστικές προτάσεις, ζητώντας παράλληλα ενεργή συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση απ' όλους, για να μπορέσουν να αναδειχθούν, να διεκδικηθούν και να επιτευχθούν συλλογικά, λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: