Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας θα συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους την Δευτέρα 7 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 18:00.  
Στόχος της εκδήλωσης είναι ή έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του πληθυσμού από επαγγελματίες υγείας για την προστασία από τα τσιμπήματα των εντόμων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού.
Παράλληλα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ με το τμήμα  Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα  «Έντομα Διαβιβαστές Νοσημάτων και Δημόσια Υγεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» από τις 9.30 ως τις 14.30. Στην ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα από διακεκριμένους επιστήμονες επαγγελματίες υγείας και η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: