Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Γαλατάδες - Πέλλα (1-0)2-1. Μύριζε άσο από δω μέχρι τους Γαλατάδες...

Με νέα πρόσωπα που είχαν φέτος λίγο χρόνο συμμετοχής, παρατάχθηκε η Πέλλα σήμερα στους Γαλατάδες. Οι γηπεδούχοι καιγόντουσαν στην κυριολεξία για το τρίποντο και η Πέλλα που τους τρόμαξε προσωρινά 10 λεπτά πριν τη λήξη, μάλλον στο τέλος δεν είχε και πολλές αντιρρήσεις να τους χαλάσει το πάρτι...
 Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως το ζητούμενο ήταν το κίνητρο, όπως συνέβει άλλωστε και στα περισσότερα παιχνίδια μετά και την πολύ πρώιμη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. Δημιούργησε πιο πολλές φάσεις από τους αγχωμένους γηπεδούχους, που όμως χρειάζονταν το αποτέλεσμα και αγωνίστηκαν αποκλειστικά γι' αυτό και τα κατάφεραν ψυχοβγαλτικά στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρδάκα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, κι έτσι εν μέρει τους έφυγε λίγο το άγχος. Η ρευστότητα του 1-0 και η υποροχή της Πέλλας προιδέαζε για χιτσκοκικό φινάλε. Όπερ και εγένετο... Στο 80' ο Μπρατσούδης ισοφάρισε προσωρινά, που ίσως ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Πέλλας με προδηλωμένο κίνητρο να φτάσει τα 10 φετινά γκολ στον πίνακα των σκόρερ της ομάδας μας. Η Πέλλα ήταν καλύτερη και στο τελευταίο αγωνιώδες 10λεπτο και φλέρταρε με την ανατροπή σε 2-3 φάσεις, όμως ήρθε το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου οι γηπεδούχοι με τον Μάλαμα πέτυχαν το χρυσό γι' αυτούς δεύτερο γκολ, επαναφέροντας τις καρδιές παικτών, παραγόντων και φιλάθλων του Ολυμπιακού στη θέση τους, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Η Πέλλα καλή τηρουμένων των αναλογιών στο σημερινό παιχνίδι, αν είχε και κίνητρο, σγουρα θα κυνηγούσε με πολύ πιο κυνικό τρόπο και το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι με μέτρια γενικά εικόνα σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο στην αναμέτρηση με την ανώτερη Άψαλο για να σώσουν την κατηγορία.
Στο πνεύμα του αγώνα η σημερινή διαιτησία.
Η ομάδα μας την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, αντιμετωπίζει σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, την Άψαλο
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Παλιάικος(Χωραφάς), Μπουράκης, Σταυρακάκης, Ριζόπουλος, Παναγιωτέλης(Χαχαμίδης), Καμπούρης, Μπρατσούδης, Κούμπους, Σιάγκας(Καραμούζας), Γεωργιάδης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: