Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 65-58 - Νέα του Συλλόγου

Νίκη για τον ΓΑΣ Έδεσσα καθώς επιβλήθηκε της Γουμένισσας με 65-58. Η νίκη ήρθε πολύ δύσκολα για τον ΓΑΣ καθώς μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η ομάδα έχει παρά πολλές απουσίες. Έτσι στον συγκεκριμένο αγώνα απουσίαζαν οι Σταμπουλής, Λούσης, Γάτσος, Τότλης (τραυματίες), καθώς και οι Αντωνιάδης, Μακρίδης Βαγγέλης και Σταυρόπουλος Παντελής για διάφορους λόγους. 
Ο ΓΑΣ ξεκίνησε καλά τον αγώνα και πήρε γρήγορα ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ το οποίο και συντηρούσε. Με τον Μακρίδη Τηλέμαχο να είναι «ζεστός» και τον νεαρό Μποζίνη να δίνει μια «αίσθηση φρεσκάδας» ο ΓΑΣ έκλεισε το 1ο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα 6 πόντων (15-9).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ήταν κακός τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Γουμένισσας να πάρει προβάδισμα στο σκορ, και με ένα επιμέρους σκορ 2ου δεκαλέπτου 9-19, πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 24-28.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου «ανέλαβαν δράση» οι Υφαντίδης, Δοδόπουλος και Τσακώντσης, μειώνοντας την διαφορά στο πόντο με την λήξη του 3ου δεκαλέπτου (43-44). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ήταν σοβαρός και με τους Δοδόπουλο και Υφαντίδη να έχουν σταθερή επαφή με το αντίπαλο καλάθι, μπόρεσε να φτάσει στη νίκη με σκορ 65-58.        
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Μελανίδη και Χατζηχαρίση
Δεκάλεπτα: 15-9, 24-28/ (ημιχ.), 43-44, 65-58 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Τσακώντσης 9, Τσολάκης 3 (1), Υφαντίδης 20(1), Μποζίνης 3(1), Αργυρός 6 (2), Μακρίδης Τ. 5(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 19(2).
  • Το Σάββατο 28-3-2015 ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει την ομάδα των Ατρόμητων Ν. Σάντας εκτός έδρας.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 53-67 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ)
Την ήττα γνώρισε η ομάδα μίνι του ΓΑΣ από τον Φ.Ο.Α. στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 53-67. Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να παίζουν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ.
Ο ΦΟΑ παρουσιάστηκε καλύτερος και με την έναρξη του αγώνα πήρε το προβάδισμά στο σκορ, με πρωταγωνιστές τους Βάτση και Παναγιωτίδη. Από τον ΓΑΣ ο Μποζίνης πέτυχε όλους τους πόντους του ΓΑΣ στο 1ο δεκάλεπτο με το σκορ να διαμορφώνεται στο 8-15 για την ομάδα του ΦΟΑ. 
Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος και με σκόρερ τους Μποζίνη και Συμεωνίδη κατάφερε να «μαζέψει» την διαφορά και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο. Το ημίχρονο βρήκε τον ΦΟΑ μπροστά στο σκορ με 24-27.
Στο 2ο ημίχρονο ο κόουτς του ΓΑΣ Μπιτέρνας, χρησιμοποίησε όλους του παίκτες που είχε στην διάθεση του οι οποίοι είναι ηλικιακά μικρότεροι, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αριδαίας να φτάσει σε μια εύκολη νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία της κας Πούφλη.
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας): Πασιαλής, Καιλίδης 4, Κύρκος, Βλαδίκας Χ., Μποζίνης 41 (3), Τεντζέρης 2, Βλαδίκας Θ., Γάτσος 2 , Συμεωνίδης 4, Σινιόσογλου, Παπαδόπουλος
Φ.Ο. Αριδαίας (Τσουλφάς): Κιλικίδης 4, Ζέρζης12, Τόπκας10, Μπίνος, Παπαδόπουλος 2, Υποδηματόπουλος Γ.,  Υποδηματόπουλος Ι. , Παναγιωτίδης 13, Βάτσης 20, Ζέρζης Κ 4.
  • Το Σάββατο 28/3 το μίνι του ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει την ομάδα του Σκυδραικού στην Σκύδρα στις 12:00.
Εκδρομή της Ακαδημίας Μπάσκετ στην Σκύδρα

Το Σάββατο 28/3 η Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία του Σκυδραικού στην Σκύδρα. Αναχώρηση με λεωφορείο στις 9:30 το πρωί μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: