Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, δια της υπευθύνου ΣΕΠ κ. Αθηνάς Τεστέμπαση, και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Πέλλας, σε συνεργασία με  το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Έδεσσας Ορίζοντα, το ΚΕΔΔΥ Πέλλας, τα ΕΕΕΕΚ Έδεσσας και Γιαννιτσών, το 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας, το 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων, συνδιοργανώνουν εκδήλωση Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα :
« Διεκδικώντας ένα κοινό μέλλον… :
Προοπτικές εκπαίδευσης και απασχόλησης
ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2-04-2015 και ώρες 18:00 έως 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας  με εισηγητές:
1. την κ. Ιωάννα Παπαβασιλείου, επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
2. την κ. Κωνσταντίνα Πηλείδου, σχολική σύμβουλο 10ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και
3. τον κ. Νικόλαος Παπαθανασίου, εκπαιδευτικό, υποψήφιο διδάκτορα του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η εκδήλωση απευθύνεται  σε άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, στους γονείς τους, σε εκπαιδευτικούς και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: