Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση: «Μουσική Περιπλάνηση…» Ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο Πνευματικό Κέντρο  Γιαννιτσών. 
Η  “μουσική περιπλάνηση” περιλαμβάνει έργα από την βυζαντινή μας υμνογραφία, έργα από το δυτικό ρεπερτόριο, έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών διασκευασμένα από τους καθηγητές του σχολείου και τέλος αντιπροσωπευτικά έργα της Ελληνικής δημοτικής μουσικής.  
Το κοινό  θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των μαθητών και να διαπιστώσει από κοντά ότι το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι ένα ξεχωριστό σχολείο στο οποίο οι μαθητές του εργάζονται ομαδικά, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και «εκφράζονται» καλλιτεχνικά. Στο τέλος θα ερμηνευτούν  συνθέσεις των μαθητών του Σχολείου.Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τις εγγραφές του επόμενου σχολικού έτους θα υποβάλλονται στη διεύθυνση του σχολείου από 10 έως 31 Μαΐου (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2382028999 / 6945771684). Η διαδικασία επιλογής των νέων μαθητών ορίζεται για το τέλος  Ιουνίου, αφορά δε στη μουσική αντίληψη των παιδιών και όχι απαραίτητα στον έλεγχο προηγούμενων μουσικών γνώσεων. 
Ο Διευθυντής  
Μιχαηλίδης Μενέλαος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: