Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ριζάρι - Πέλλα 2-0(2-2). Πρωταγωνιστής ο Κουκουλής

Η Πέλλα με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, σ' ένα παιχνίδι δικό της κατάφερε στο τέλος να κυνηγάει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού έδωσε αφορμές στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο ημίχρονο. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ο διαιηττής και οι δύο βοηθοί, που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, εκνευρίζοντας τους πάντες μέσα κι έξω από τον αγωνισιτκό χωρό, με την Πέλλα να έχει πιο πολλά παράπονα..
Σε ολόκληρο το παιχνίδι η Πέλλα ήταν καλύτερη, όμως ο Ορφέας ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με δύο κιόλας γκολ διαφορά, στο ημίχρονο. Τσακώνης και Καραολάνης οι σκόρερς των γηπεοδούχων, που ευτύχησαν να έχουν μπασκετική ευστοχία, με δύο τέρματα στις τρεις επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν. Η Πέλλα αν και είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή, την κατοχή και τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει σε καμία περίπτωση να παραβιάσει το τέρμα του Ριζαρίου.
Στο δεύτερο η Πέλλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, αυξάνοντας την πίεση στο τέρμα των γηπεδούχων. Απόρροια αυτών ήταν έστω και στα τελευταία να πετύχει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Γεωργιάδη. Καλύτεροι για την Πέλλα οι Παλιάικος και Γεωργιάδης.
Μία αποβολή για κάθε ομάδα, με τον Μπρατσούδη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο που μόνο ο κ. Κουκουλής είδε στην καθαρή ανατροπή που έγινε στον ποδοσφαιριστή της Πέλλας μέσα στην περιοχή.
Ο κακός σήμερα Κουκουλής μάλλον βιαζόταν να φύγει νωρίτερα, κι έτσι σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης στο 87', κόβοντας αυθαίρετα και τα τελευταία χρονικά περιθώρια στους γηπεδούχους να κυνηγησουν το θαύμα της σωτηρίας.
Ένα αξιοσημείωτο αρνητικό στατιστικό για την ομάδα μας, είναι ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν κέρδισε μόνο έναν εντός έδρας αγώνα με ομάδα της πρώτης 9άδας, ενώ μέχρι στιγμής σε δύο εκτός έδρας αγώνες με ομάδες των play out, δεν κατάφερε να νικήσει. 
Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γοήτρου για την ομάδα μας την ερχόμενη Τετάρτη, το τελευταίο για φέτος στην Πέλλα, με αντίπαλο την Κρύα Βρύση που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική..
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Παλιάικος(Σταυρακάκης), Κούμπους, Καμπούρης, Ριζόπουλος(Γεωργιάδης), Χωραφάς, Μπουράκης, Μπρατσούδης, Καραπίττας, Παναγιωτέλης(Χαχαμίδης), Καραμούζας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: