Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πέλλα - Ριζό (3-0)6-0. Γκολ και θέαμα με παράλληλη πίεση... σε γκάζι και φρένο

Περισσότερο προπόνηση ή φιλικό παιχνίδι θύμισε η σημερινή αναμέτρηση για την Πέλλα. Με την διαφορά ποιότητας να είναι χαώδη, η ομάδα μας επιβλήθηκε πολύ εύκολα χωρίς να «ξοδέψει» πολλή ενέργεια της Δόξας Ριζού, που έμοιαζε με ομάδα μικρής δυναμικότητας χαμηλότερων κατηγοριών. Ο αγώνας δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και δεν χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού και ανάλυσης.
Κυρίαρχη η Πέλλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθάρισε την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο και απλά «ξεμούδιασε» στο υπόλοιπο του αγώνα, με τον μυαλό στο επερχόμενο σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας την Τετάρτη, με το πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άσπρο. Τίμησε και το fair play η Πέλλα μετά την διπλή αποβολή παικτών του Ριζού.
Μονόλογος με πολλές ευκαιρίες, ένα δοκάρι με τον Πέικο(βίντεο) και πολλά γκολ για την Πέλλα, που όποτε επιθυμούσε ανεβοκατέβαζε ταχύτητα, πραγματοποιώντας ώριμη εμφάνιση και ικανοποιώντας όσους βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα. Τα τέρματα πέτυχαν για τον Μέγα Αλέξανδρο Σαλίκας(15', βίντεο), Μπουράκης(30'), Ίμπας(40', βίντεο), Κούμπους(55',60') και Σιάγκας(75'). 
Το Ριζό με κινητικότητα μεσοεπιθετικά μόνο στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως ευκαιρίες και παθητικό ρόλο σε ολόκληρο τον αγώνα. Η μοναδική υποψία ευκαιρίας το σουτ-φάουλ του Λαγογένη που έφυγε λίγο άουτ προς το τέλος της αναμέτρησης.
Καλή η διαιτησία δεν είχε προβλήματα μέχρι το 80', όταν στην δίκαιη διπλή αποβολή των ποδοσφαιριστών Παπαδόπουλου και Ταρπάνη, δέχθηκε την «αχρείαστη» σφοδρή αντίδραση των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για πέντε λεπτά και να λήξει λίγο αργότερα αναγκαστικά πρόωρα. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Ριζού Παπαδόπουλος που αποβλήθηκε, ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, για την ανάρμοστη και αντιαθλητική συμπεριφορά του.
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Σταυρακάκης(Παλιάικος), Ίμπας, Σιαμαντάς, Παναγιωτέλης, Κούμπους, Πέικος, Μπουράκης, Ριζόπουλος, Καρασμάνης(Σιάγκας), Σαλίκας(Καραπίτας)













Δεν υπάρχουν σχόλια: