Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση χορηγών ΓΑΣ Έδεσσας: ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Υγρά καύσιμα, Αργυρός Ν. Βασίλειος-Απόστολος, Πολιτικός Μηχανικός

Ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς τυριού ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. στην Ελλάδα και ο κορυφαίος στην παραγωγή τυριού ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. παγκοσμίως. Η εταιρία έχει έδρα στο 3ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Φλαμουριάς. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της νέας φανέλας του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τους ανθρώπους της εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε..
Επίσης ο ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Υγρά καύσιμα που δραστηριοποιείτε σε όλο το φάσμα των καυσίμων (Βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο, πέλλετ) και έχει τρία καταστήματα στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή. Η εταιρία θα διαφημίζεται στο παντελονάκι της νέας στολής του συλλόγου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τον Διογένη Αντωνιάδη για την στήριξη.
Τέλος καλωσορίζει τον Πολιτικό Μηχανικό Αργυρό Ν. Βασίλειο Απόστολο (Π. Μελά 1 3ος όροφος Έδεσσα). Η εταιρία του θα διαφημίζεται στη φανέλα προθέρμανσης της ομάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: