Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το μπασκετικό τουρνουά στη Φλώρινα που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Shooters" με φιλοξενούμενους την Ακαδημία μπάσκετ" Ίκαροι" Γιαννιτσών

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το μπασκετικό  τουρνουά   στη Φλώρινα  που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Shooters"  με φιλοξενούμενους την Ακαδημία μπάσκετ" Ίκαροι" Γιαννιτσών αποδεικνύοντας τις άριστες σχέσεις που χαρακτηρίζουν τους δύο συλλόγους.
Τέσσερις  ομάδες από 4  διαφορετικές -ηλικιακά- κατηγορίες έλαμψαν με την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας   και πήραν το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες. 
Έτσι λοιπόν, ένα  πολύβουο μελίσσι από παιδιά ,αγόρια και κορίτσια  συναγωνίστηκαν , γέμισαν από ζωντάνια και ενθουσιασμό το γήπεδο μπάσκετ και πρωταγωνίστησαν στην μαχητικότητα αλλά και στην τήρηση του ευ αγωνίζεσαθαι  σ' όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του Σπόντη Νίκου,υπευθύνου της Ακαδημίας μετά το τέλος του τουρνουά "... Ανταποδώσαμε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη που έδειξαν οι "Shooters" τα τελευταία χρόνια  συμμετέχοντας στα τουρνουά που διοργανώσαμε στα Γιαννιτσά .
Σ' αυτή τη γιορτή του του αθλητισμού και νεολαίας , χαρήκαμε  το παιχνίδι παίζοντας με τους φίλους μας  από τη Φλώρινα  ,γεγονός που ικανοποίησε  τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο  και τους γονείς τους, αλλά  και μένα και τον συνάδερφο προπονητή  των γηπεδούχων.
Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο των Ακαδημιών της Φλώρινας Μίμη Μαρκόπουλο   και στα παιδιά του, που αγκάλιασαν μαζικά τη διοργάνωση αλλά και  στους γονείς  τους που θυσίασαν ένα ολόκληρο Σαββατιάτικο πρωινό.
 "....Με χαρά υποδεχθήκαμε τους"Ίκαρους"  στην πόλη  μας, που ανταποκρίθηκαν  ευγενικά  στο δικό μας τουρνουά...Ελπίζουμε να τους ικανοποίησε  η φιλοξενία μας και τα ίδια τα παιδιά να χάρηκαν τα παιχνίδια! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες  και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που κατέκλυσαν το Γυμναστήριο...Με χαροποίησε  το όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν , τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια, γεγονός που αντανακλά τη σωστή  δουλειά που γίνεται και στις δύο Ακαδημίες....Τους περιμένουμε και πάλι!...'(Μαρκόπουλος Μίμης)






Δεν υπάρχουν σχόλια: