Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αποχαιρετιστήριο πάρτι στη ΝΔ για την αποχώρηση από τη Συγγρού

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοργάνωσε τη Δευτέρα την τελευταία του εκδήλωση στα γραφεία της Συγγρού, με σύνθημα #allazoyme_edra
Αποχαιρετιστήριο πάρτι το απόγευμα της Δευτέρας στη Συγγρού, με αφορμή τη μετακόμιση των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.
"Η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ καλεί τα στελέχη των Οργανώσεων στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των κεντρικών γραφείων της Λεωφ. Συγγρού 340" σημειώνει στο facebook event το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει:
"Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τελευταία εκδήλωση στα γραφεία της Λεωφ. Συγγρού και από τον επόμενο μήνα θα λειτουργούμε στα νέα μας γραφεία στο Μοσχάτο, Πειραιώς 62 & Φλωρίνης".
Τη μετακόμιση είχε ανακοινώσει αμέσως μόλις “έκλεισε” ο νέος χώρος, τον περασμένο Φλεβάρη, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω facebook, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τον οικονομικό παράγοντα της αλλαγής έδρας.
Το κτίριο της Συγγρού, οπου η ΝΔ είχε εγκατασταθεί επί Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα πολυδάπανο, καθώς το ενοίκιο άγγιζε τα 95.000 ευρώ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει πλέον 9.800 το μήνα, γεγονός που θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια να μπουν στα τάξη τα χαώδη γαλάζια οικονομικά.

Λευτέρης Σαββίδης
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: