Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Φιλικός Αγώνας: ΠΑΟΚ Δυτικού - Μ.Α. Πέλλας (0-1)1-3. Ακολούθησε την πεπατημένη...

Σε συνέχεια της χθεσινής νίκης για το πρωτάθλημα, η ομάδα μας με εναλλακτική ενδεκάδα δίνοντας ακόμα έναν φιλικό αγώνα, νίκησε σήμερα τον τοπικό ΠΑΟΚ στο Δυτικό με 1-3, δείχνοντας βελτίωση από το παιχνίδι με τον Άγιαξ και κατά διαστήματα αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έστω κι αν επιθετικά έκανε σε πολλές περιπτώσεις τα πολύ εύκολα απίστευτα δύσκολα με έναν αντίπαλο αδύναμο και απολύτως στα μέτρα της. Κακός και επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, επηρέασε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Ένα καλό πρώτο μέρος με κίνηση, κυκλοφορία και πειθαρχημένες γραμμές που της έδωσαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να εκμεταλευτεί αυτή την ανωτερότητα μετουσιώνοντάς την σε τέρματα, παρά τις πολλές φάσεις με καλές προϋποθέσεις. Οφθαλμοφανή αιτία για ακόμη μία φορά, ή έλλειψη συνεργασιών και ομαδικότητας κυρίως γύρω και μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Η μπάλα έφτανε με πολλές πάσες καλή ανάπτυξη στην επίθεση, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας όταν έφταναν κοντά στο αντίπαλο τέρμα, προσπαθούσαν μόνο με ατομικές ενέργειες να το παραβιάσουν. Ευκαιρίες μόνο για την Πέλλα στο πρώτο μέρος, με τους Καρασμάνη, Ρέκο Β.Ι. να αστοχούν σε 3-4 περιπτώσεις από καλές θέσεις, ενώ ένα σουτ του Μυτακόπουλου από 25 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δυτικού! Το γκολ για την Πέλλα προήλθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, από υπόδειξη πέναλτι από τον ρέφερι σε ανατροπή του Καρασμάνη, που ήταν και το μοναδικό σφύριγμα του στο πρώτο μέρος αφήνοντας το παιχνίδι να εξελίσσεται! Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και άνοιξε το σκορ(Βίντεο). Μιλάμε βέβαια για απόλυτα αθλητικό παιχνίδι, χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και σκοπιμότητες, οπότε δικαιολογημένη και η διακριτική παρουσία του διαιτητή.
Στο δεύτερο η Πέλλα και πάλι τον έλεγχο, αλλά πιο χαλαρή και ευάλωτη αμυντικά έδωσε την ευκαιρία σε τρεις τέσσερις περιπτώσεις στους επιθετικούς του Δυτικού να απειλήσουν, χωρίς όμως επιτυχία. Πιο ανοιχτό αλλά και πιο κουρασμένο το Δυτικό, άφησε κι αυτό με τη σειρά του χώρους στους γρήγορους επιθετικούς της Πέλλας, που με τον Καρασμάνη να σκοράρει άλλες δύο φορές με ωραίες ενέργειες και εκτελέσεις, διεύρυνε το σκορ στο 0-3. Οι επιθέσεις του Δυτικού που ζήτησε πιο φιλόδοξα το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έπιασαν τόπο και η τοπική ομάδα μείωσε το σκορ σε 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Καλές ευκαιρίες για την Πέλλα από τους Καρασμάνη, Γκόγκαλη και Ιωσηφίδη, που όμως δεν βρήκαν στόχο.
Η σύνθεση: (Χαρπίδης) Ξεκίνησαν οι Βουδούρης, Κεραμάρης, Παλιάικος, Σιάγκας, Ρέκος Π.Ι., Καρασμάνης, Ιωσηφίδης, Μαρκόπουλος Χ., Ρέκος Β.Ι., Μυτακόπουλος, Γκόγκαλης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο οι Μητσικούδης, Πρέκας, Αλμπάνης, Πιτσάρης, Νινιατσούδης. Παρόντες προς τιμήν τους, αν και δεν είχαν την συμβατική υποχρέωση να το κάνουν παρά μόνο την ηθική, οι ποδοσφαιριστές Μπουράκης, Κατσαμακτσής και Στάγκος.











Δεν υπάρχουν σχόλια: