Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Φιλικός Αγώνας: Άγιαξ Πέλλας - Μ.Α. Πέλλας (1-1)3-2

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο ημίφως του γηπέδου των Σφαγείων, η ομάδα μας αν και προηγήθηκε δύο φορές, τελικά ηττήθηκε από τον τοπικό Άγιαξ με σκορ 3-2.
Με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται από δυνατά εώς αρκετά σκληρά και στα όρια του αντιαθλητικού κάποιες φορές δίνοντας χαρακτήρα επίσημης αναμέτρησης, η νεαροί ποδοσφαιριστές της Πέλλας υπό τις οδηγίες του κ. Νινιατσούδη, αγωνίστηκαν πολύ επιφυλακτικά ώστε να μην προκύψει κανένα αγωνιστικό απρόοπτο ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η αποστολή αποτελούνταν από 14 ποδοσφαιριστές, με πέντε από τους οποίους να προέρχονται από τις ομάδες Παίδων και Προπαίδων του συλλόγου μας, οι οποίοι έστω και σε φιλικό αγώνα πήραν το «βάπτισμα του πυρός» με την ανδρική ομάδα, έχοντας ανάλογα με την περίσταση του αγώνα, αρκετά καλή παρουσία. 
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε λίγο πριν την λήξη και προήλθε από πέναλτι-φάντασμα σε χέρι που είδε μόνο ο ρέφερι από απόσταση 30 και πλέον μέτρων υπό το «φως των κεριών»! Ρέφερι που λίγο νωρίτερα πέναλτι υπέρ της Πέλλας, το μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής μετά από τις παρακλήσεις των παικτών του Άγιαξ.  Με λίγα λόγια ο ρέφερι ήταν στο πνεύμα της ονομασίας της τοποθεσίας του γηπέδου για να αστειευτούμε λιγάκι... Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα και χαρακτηριστούμε υποκειμενικοί και προκατηλειμένοι, η ομάδα του Άγιαξ μεσοεπιθετικά είχε καλές στιγμές και οριζόντιο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, προβληματίζοντας αρκετές φορές την αμυντική γραμμή της Πέλλας, με τον Βουδούρη όμως να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις.
Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Ρέκος Β.Ι. στο πρώτο ημίχρονο με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και Μυτακόπουλος στο δεύτερο με τον ίδιο τρόπο με αριστερό πλασέ.
Αγωνίστηκαν: Βουδούρης, Ρέκος Π.Ι., Σιάγκας, Μητσικούδης, Κεραμάρης, Ρέκος Β.Ι., Μυτακόπουλος, Μαρκόπουλος Χ., Πρέκας, Καρασμάνης, Γκόγκαλης ήταν οι 11 που ξεκίνησαν και Μπρατσούδης Χ., Αλμπάνης, Πιτσάρης που πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: