Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας πρωταθλήματος Α1 - 6η Αγωνιστική: Μ.Α. Πέλλας - Δόξα Μελισσίου

Την Δόξα Μελισσίου υποδέχεται η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας.
Η νίκη μονόδρομος για την ομάδα μας, με σοβαρότητα και πειθαρχία για να μην γκρεμιστεί ότι χτίζεται από την αρχή της χρονιάς με πολύ κόπο και ιδρώτα, απέναντι σ' έναν έμπειρο αντίπαλο που γνωρίζει καλά αν και νεοφώτιστος, από διαχείριση αγώνων αυτού του επιπέδου.
Το Μελίσσι που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα έχοντας 7 β. και συγκυριακά αποκλείσθηκε στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου από τον Εδεσσαϊκό στα πέναλτι, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Άλλωστε σε όλους μας έχει γίνει κατανοητό, ότι σ' αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορείς και δεν πρέπει να υποτιμήσεις κανέναν, για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Η Δόξα που παρουσιάζεται παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της, φέτος και στα τρία εκτός που έδωσε γενικά έχει θετικό απολογισμό, χάνοντας στην πρεμιέρα εύκολα από την Αναγέννηση, ενώ κέρδισε στους Προμάχους και αυτοκτόνησε στην Τραπεζούντα με τον Εθνικό, έστω κι αν είχε δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα παράπονα από την διαιτησία. Στα αξιοσημείωτα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και ότι η Δόξα έχει σκοράρει σε όλα φετινά παιχνίδια πλην ενός σε πρωτάθλημα και κύπελλο!
Η σοβαρή Πέλλα, αποδίδοντας το ποδόσφαιρο που μπορεί, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Κι αυτό το τρίποντο είναι μέσα στις δυνατότητές της και αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της, θα έχει έναν επιπλέον ισχυρό παράγοντα υπέρ της για να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: