Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Εβδομαδιαίες εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Νέα της Αλμωπίας

Για άλλη μια εβδομάδα κυκλοφορούν οι εβδομαδιαίες εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Νέα της Αλμωπίας του νομού Πέλλας. Μαζί με τους πολίτες στον αγώνα για την ενημέρωση της αντικειμενικότητα και την ελευθερίας των ιδεών. Με πλούσια ύλη και πρωτογενή ενημέρωση. Τις εφημερίδες μπορούν οι πολίτες να τις προμηθεύονται από επιλεγμένα σημεία των Γιαννιτσών, της Κρύας Βρύσης, της Σκύδρας, της Έδεσσας και της Αλμωπίας. Ακόμη όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν συνδρομητές καλώντας τα ακόλουθα νούμερα: 23810 22180, 2382063866, 2384300538.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Από το 1989 μέχρι σήμερα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με μαχητικά άρθρα. Διαβάστε αυτή την εβδομάδα τα σενάρια για υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του Περιφερειακού συμβούλου Λάκη Βασιλειάδη. Φωτορεπορτάζ και πλούσιο παρασκήνιο από την παρουσία Τζιτζικώστα στην Έδεσσα. Ακόμη παρουσιάσεις και συνεντεύξεις προσώπων που θα συζητηθούν.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί αφιέρωμα στην απελευθέρωση της Αριδαίας που είναι στις 4 Νοεμβρίου. Ποιο το παρασκήνιο από τη συνάντηση Δ. Μπίνου Γ. Σηφάκη εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής στο Δημαρχείο. Τους Νέους αντιδημάρχους της Αλμωπίας καθώς και την καταγγελία του Γ. Ανδρίτσου για το αντιπλημμυρικό έργο της Αλμωπίας. 

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: