Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας πρωταθλήματος: Δόξα Μανδάλου - Μ.Α. Πέλλας

Την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 15:00, η ομάδα μας αγωνίζεται στη έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, Δόξας Μανδάλου.
Ένας αγώνας-πρόκληση, ένας αγώνας σημαντικός βαθμολογικά και αγωνιστικά για την Πέλλα, αφού εκτός ότι επιθυμεί να συνεχίσει την μέχρι σήμερα καλή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα έχει κι ένα επιπλέον κίνητρο, την επιδίωξη να είναι η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να σπάσει το αήττητο της Δόξας «γκρεμίζοντάς» την παράλληλα από την κορυφή. Άλλωστε ο στόχος γνωστός και πασίδηλος από την αρχή της χρονιάς για την ομάδα μας: νίκη σε κάθε γήπεδο και με κάθε αντίπαλο!
Τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έγιναν πλέον συνήθεια στην ομάδα μας από την αρχή της χρονιάς και το ρόστερ με σύμμαχο τον χρόνο και την σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, διαθέτει όλο και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για κάθε περίσταση και για κάθε αγώνα. Μπορεί να διέρχεται μια περίοδο «αναδημιουργίας» και να χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο προσαρμογής και δεσίματος αφού πρόκειται για μια εντελώς νέα ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς και «άπειρους» ως είθισται να λέγεται για πρωτοεμφανιζόμενους στην κατηγορία ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν της λείπουν ούτε η ικανότητα, ούτε το ταλέντο, ούτε η ποιότητα, και πολύ περισσότερο η θέληση, η δίψα και το πάθος για νίκες και διακρίσεις.
Η Δόξα φέτος με γεμάτο ρόστερ και ηχηρές μεταγραφές επιδίωξε να δέσει την εμπειρία με την φιλοδοξία, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της και στους δύο θεσμούς, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιάννη Γυριχίδη. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις είναι 7 νίκες και μία ισοπαλία(οι 4 νίκες στο κύπελλο), ούσα πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α1 με 10 β. και μία από τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: