Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1 και η επόμενη αγωνιστική

Η σημαντική βαθμολογικά εκτός έδρας νίκη της Καλής στους «απεγνωσμένους» Προμάχους, η νίκη του επόμενου αντιπάλου στο πρωτάθλημα της ομάδας μας Μαυροβουνίου που στο τέλος του αγώνα «καθάρισε» το τρίποντο με ευρύ σκορ και η λευκή ισοπαλία στα Γιαννιτσά, συνέθεσαν το σημερινό δεύτερο αγωνιστικό κομμάτι της 10η αγωνιστικής της Α1. 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες την τιμητική του είχε το σκορ "4-1". Ο Αλμωπός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ηττήθηκε στην Δράμα από τη Δόξα.
Σε ότι παρακολουθήσαμε σήμερα στα Γιαννιτσά, όλα έδειχναν τόσο πριν με τον τοπικό χαρακτήρα του αγώνα και την φετινή αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την μπάλα να παίζεται κατά κόρον στη μεσαία γραμμή, ότι πολύ δύσκολα αυτή θα ξεκολλούσε από την ισοπαλία. Το τελικό ισόπαλο 0-0, ίσως θα μπορούσε να «χαλάσει» μόνο με το εξίσου ισόπαλο 1-1 ή στην καλύτερη των ισόπαλων περιπτώσεων καθ' υπέρβαση και με μπασκετική ευστοχία 2-2, αν κάποιες από τις λιγοστές κλασικές ευκαιρίες έβρισκαν στόχο. 
Στο πρώτο ημίχρονο γενικά παιχνίδι κέντρου από μία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, πρώτα για την Αναγέννηση όταν το αδύναμο πλασέ του Κυζιρίδη από καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, κατέληξε αδύναμα στην αγκαλιά του Αναστασιάδη, κι έπειτα για τον Εθνικό ακόμη καλύτερη, όταν ο Σαβουλίδης «τροφοδότησε» λανθασμένα τον Κηλίκη, κι αυτός μόνος αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι σημάδεψε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αλλά άλλαξε η χρονική σειρά των ευκαιριών. Πρώτα ο Εθνικός σε ανεπάναληπτο τετ α τετ ο Κηλίκης έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σαβουλίδη και στη αμέσως επόμενη φάση, σουτ και πάλι του Κυζιρίδη μέσα από την περιοχή για την Αναγέννηση, απέκρουσε με τα πόδια ο Αναστασιάδης. Η τελευταία «συγκίνηση» του παιχνιδιού, ήταν ένα γυριστό σουτ του Καραμούζα από το ύψος της μεγάλης περιοχής στις καθυστερήσεις, με τον Σαβουλίδη να πέφτει στην αριστερή γωνιά του και να μπλοκάρει. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη, που είχε εύκολο έργο σ' ένα καθαρό παιχνίδι.

Μια προσφορά του




Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 10η αγωνιστική
ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-3
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1-0
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 4-1
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ 4-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1-1
Μ.ΑΛΕΞ.ΔΡΟΣΕΡΟΥ - Ν.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-0
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 5-2
ΠΑΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-3
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4-1
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ 5-2
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 3-2
Π..ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ 1-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 3-0 


Δεν υπάρχουν σχόλια: