Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο ερασιτεχνών - προημιτελική φάση: Μ.Α. Πέλλας - ΠΑΟ Κερασιάς

Δυστυχώς το καταφέραμε μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο επερχόμενος επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο με την Κερασιά, να είναι ένας «τελικός», ένας αγώνας «χωρίς αύριο», όχι μόνο για τον θεσμό που έτσι κι αλλιώς είναι, αλλά για την φετινή αγωνιστική μας συνέπεια και συνέχεια...
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και γιατί μόνο μ' αυτή υπάρχει η δυνατότητα πρόκρισης όπως το κατορθώσαμε με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και γιατί τείνουμε να λησμονήσουμε πως είναι αυτό το συναίσθημα... Νίκη έστω και μ' ένα γκολ διαφορά δίνει την πρόκριση, αρκεί αυτή να μην ζηλέψει και ισοφαρίσει ή υπερβεί το σκορ του πρώτου αγώνα που έληξε με 4-3 υπέρ της Κερασιάς. Μπορεί σε τέτοια παιχνίδια να ψάχνεις και με σκοπιμότητα αν χρειαστεί, να πετύχεις με κάθε τρόπο την πρόκριση, αλλά στην ομάδα μας έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, υπάρχει πλέον και η μεγάλη ανάγκη για μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, ώστε αυτή να λειτουργήσει και ως τονωτική ψυχολογική «ένεση» για την δύσκολη συνέχεια και την επίτευξη των φετινών στόχων. Φυσικά η ομάδα τώρα είναι που χρειάζεται περισσότερο και την μεγάλη στήριξη του κόσμου, έστω κι αν το ακατάλληλο της ώρας και ήμερας δεν επιτρέπει πολύ αισιόδοξες προβλέψεις για πολυάριθμη προσέλευση. Πιστεύω, κι αυτό θα διαπιστωθεί εν πολλοίς το απόγευμα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και θα παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και παθιασμένοι όπως επιβάλλεται, από το πρώτο κιόλας σφύριγμα της έναρξης.
Η αντίπαλός μας ο ΠΑΟ Κερασιάς, έχει μια ανοδική αγωνιστική πορεία μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, από τις τελευταίες θέσεις έχει αναρριχηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής, αν και ακόμα υπολείπεται αρκετούς βαθμούς από τις πρώτες προνομιούχες θέσεις. Είναι μια ομάδα που μάλλον δεν ξέρει ή δεν επιλέγει να αμύνεται και βασίζεται στον «οίστρο» και την ποιότητα των αξιόλογων μεσοεπιθετικών της, κάτι που διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι» και δοκίμασε και η δική μας ομάδα έστω και με τις πάρα πολλές ελλείψεις της, με την δυσάρεστη εμπειρία και ήττα του πρώτου αγώνα-«ροντέο» στην Κερασιά. Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία, κάτι που δείχνει και ο μέχρι τώρα συντελεστής τερμάτων της στο πρωτάθλημα, 20 υπέρ-17 κατά σε 10 αγώνες και στο κύπελλο 15 υπέρ-6 κατά σε 5 αγώνες. Εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή, όπως εμφανίζεται στο δικό της γήπεδο, στο υψόμετρο 800 μ. της Κερασιάς. Δεν έφτασε μέχρι εδώ τυχαία και σίγουρα δεν θα έρθει για τουρισμό στην Πέλλα. Θα παλέψει για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, πιθανότητες που της έδωσε η νίκη του πρώτου αγώνα.
Ο αγώνας διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Πέλλας μεθαύριο Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2016 και αρχίζει 14:30 με διαιτητή τον κ. Κατεριάδη και βοηθούς τους κ.κ. Αλατζά και Κουκουλή Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: