Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Προαναγγελία αγώνα: Μ.Α. Πέλλας - Δόξα Εξαπλατάνου

Δύο ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις της Α1 ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, θα συναντηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας. Δύο φιλόδοξες ομάδες που και φέτος πρωταγωνιστούν στην κατηγορία και βρίσκονται μετά τις εννέα πρώτες αγωνιστικές ισόβαθμες στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μ.Α. Πέλλας και η Δόξα Εξαπλατάνου...
Η Δόξα, που προσωπικά την θεωρώ την ομάδα «χαμαιλέοντα» της κατηγορίας, γιατί απλά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε αγωνιστική περίσταση, με γεμάτο ρόστερ, μ' ένα κράμα ταλαντούχων και έμπειρων ποδοσφαιριστών και φέτος δείχνει ότι θα είναι από τις ομάδες με σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Είναι φιλόδοξη και δεν το κρύβει, βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκτός έδρας με πολύ καλές επιδόσεις τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, με εξαίρεση την ήττα στην Έδεσσα, έχει καταφέρει να πετύχει τρεις καθαρές νίκες, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 6 υπέρ 2 κατά. Παραδοσιακά η Δόξα στην Πέλλα δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά, ακόμα κι όταν θεωρητικά και βαθμολογικά φιλοξενείται ως τυπικά ισχυρότερη, αφού δεν έχει καταφέρει να φύγει ποτέ νικήτρια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάτι που είναι βέβαιο ότι επιθυμεί να καταφέρει ως φιλοξενούμενη το ερχόμενο Σάββατο.
Η ομάδα μας μετά την «κακή μέρα» και την «εύκολη» ήττα στην Έδεσσα, θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς, αλλά αποδίδοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Μία σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου όπως η Δόξα, όλοι το έχουν αντιληφθεί ότι θα είναι συν των υπολοίπων σημαντικών αγωνιστικών, βαθμολογικών και ψυχολογικών παραμέτρων και η καλύτερη απάντηση σε όσους έσπευσαν να την αμφισβητήσουν μετά την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και την ήττα της Έδεσσας. Φυσικά για την ομάδα μας πρώτα και κύρια θα είναι μια απάντηση στον εαυτό της για το φετινό αγωνιστικό «ταβάνι» της, το οποίο όλοι εμείς στο σύλλογο ευελπιστούμε αλλά και πιστεύουμε είναι ακόμα πιο υψηλό... Έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ενώ έχει μακράν και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ ενεργητικό, έχοντας καταφέρει 4 νίκες σε 5 αγώνες! Πεδίον δόξης λαμπρό και το επόμενο παιχνίδι με τον Εξαπλάτανο, ώστε να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και φιλοδοξία, το όμορφο «ταξίδι» που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, βάζοντας ακόμη πιο γερές βάσεις για την επίτευξη των φετινών στόχων.
Τέλος ενημερωτικά προς γνώση και συμμόρφωση των φιλάθλων, ότι οι δύο ομάδες συνδέονται επί σειρά ετών, με άριστες σε διοικητικό επίπεδο σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: