Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Α.Π.Σ. Μ.Α. Εσωβάλτων (1-0)5-0. Χαλαρή αλλά χωρίς την δέουσα σοβαρότητα «προπόνηση»...

Η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου γνωστή, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια χαλαρή προπόνηση με το αποτέλεσμα λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο, αλλά αυτό που έλλειψε από την Πέλλα σήμερα και προκάλεσε κάποια δυσφορία, είναι η σοβαρότητα στην διαχείρισή του και η απαξίωση της συνολικής της προσπάθειας με περίσσια επιπολαιότητα στις τελικές προσπάθειες σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο.
Δεν αντέχει σε κριτική το σημερινό παιχνίδι με τις δύο ομάδες εμφανώς να τις χωρίζουν χαώδεις αγωνιστικές διαφορές, κι αν αυτό εξελίχθηκε σ' ένα επιθετικό μονόλογο της Πέλλας από το ξεκίνημα, εντούτοις η επιπολαιότητα στις τελικές πάσες και προσπάθειες, μάλλον προβλημάτισε. Μέτρια απόδοση, πάρα πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες, τρία δοκάρια, πέντε τέρματα με τους Ρέκο Β.Ι.(3), Μπουράκη και Τοπάλη να τα επιτυγχάνουν για τους γηπεδούχους, τους δύο τερματοφύλακες της Πέλλας που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε ημίχρονο απλούς θεατές, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σχεδόν ποτέ κοντά στο τέρμα και να απειλήσουν, συνθέτουν πληρέστετατα νομίζω την εικόνα του σημερινού αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να γνωρίζω αν μπορούν να αλλάξουν κάτι συνταρακτικό στην συνέχεια, νομίζω ότι πάρα πολύ δύσκολα θα πάρουν αγωνιστικά βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Φαντάζει μαρτύριο γι' αυτούς η συνέχεια του πρωταθλήματος...
Υγιεινός περίπατος και για την διαιτητική τριπλέτα, που πέρασε ίσως ένα από τα πιο εύκολα κι ευχάριστα απογεύματα.
➤Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων που τυγχάνει να έχουν και το ίδιο όνομα, πριν την έναρξη οι ποδοσφαιριστές τραγούδησαν όλοι μαζί το «Μακεδονία ξακουστή», συμμετέχοντας μ' αυτό τον τρόπο στο σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας(βίντεο).
➤Παρόντες και σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας οι σαμαρείτες του Ε.Σ., που πρόσφεραν και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, συνεπικουρούμενοι από τον «γιατρό» της ομάδας μας Νίκο Μπρατσούδη, όποτε κρίθηκε αναγκαίο. 
➤Αν και ο καιρός ιδανικός, ελάχιστος ο κόσμος για ακόμη μία φορά φέτος στις εξέδρες του γηπέδου της Πέλλας(28 έδειξε η τελική καταμέτρηση μαζί με τους παράγοντες της Πέλλας!).
➤Κατόπιν εντολής της ΕΔ/ΕΠΣ Πέλλας, αντικατάσταθηκε ο β' βοηθός κ. Κόλλιος, από τον κ. Κορνισορλή Χ.
➤Στην διάθεση της διοίκησης και του προέδρου, κατόπιν ώριμης και αρκετάς βασανιστικής σκέψης, θέτω από εδώ γραπτώς την παραίτησή μου για καθαρά προσωπικούς λόγους, παραμένοντας όμως πιστός φίλος, αρωγός και φυσικά καλύπτοντας «ρεπορταζιακά»(«δημοσιογραφικά») τους αγώνες της ομάδας μας.
➤Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται στην Άψαλο.
Οι συνθέσεις
Μ.Α. Πέλλας(Μαυροβουνιώτης): Ντιντιλάς(Υφαντίδης 46'), Σταυρακάκης(Κεραμάρης 66'), Αβραάμ, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Μπρατσούδης(Αλμπάνης 75'), Τοπάλης, Μπουράκης, Σιταράς, Ζούζουλας(Καρασμάνης 46'), Ρέκος Β.Ι.
Μ.Α. Εσωβάλτων(Γαλάνης): Μπότσφαρης(Ντόνας 46'), Ντόνας, Γκέλος, Skordileva, Alcani, Πάρδας, Cela, Καρβουνιάρης, Κωστίκας(Σερβετάς 62'), Γκώγκος, Κοσσυφίδης.
Μια προσφορά

ς






































Δεν υπάρχουν σχόλια: