Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί

Η Super League αφιερώνει για όγδοη συνεχή χρονιά την 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ (10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2018) στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των φιλάθλων και της κοινωνίας και στη στήριξη των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας  στις 15 Φεβρουαρίου η Super League, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Πασχόντων από κακοήθη νοσήματα «ΛΑΜΨΗ», δίνει ένα μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ελπίδας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Η εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Super League την 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ,  σε συνεργασία με τη «ΦΛΟΓΑ» και τη «ΛΑΜΨΗ», δίνει ένα σημαντικό μήνυμα: Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί.
Ο καθένας από εμάς μπορεί να ενημερωθεί για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει το έργο των Συλλόγων, οι οποίοι βασίζονται στην εθελοντική προσφορά των συνανθρώπων μας, έτσι ώστε τα παιδιά να βγουν νικητές στον αγώνα που δίνουν για τη ζωή.
Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, η Super League στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που αποσκοπεί στο κοινό καλό.

ΦΛΟΓΑ
Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
Αιγίου 6-8, T.K. 11527 Γουδί – Αθήνα
Τηλ. 210-7485000, Φαξ 210-7772421
E-mail: info@floga.org.gr
Web: www.floga.org.gr

ΛΑΜΨΗ
Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες – Β. Ελλάδας
Κλεάνθους 5 και Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54453
Τηλ./Φαξ 2310-943396
E-mail: info@lampsi.org
Web: www.lampsi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: