Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο ΚΔΑΠ-μεΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πήραν μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών (ΓΕΛ) Γιαννιτσών.
Πιο συγκεκριμένα, αποστολή με 13 μαθητές του 3ου Γ.Ε.Λ., τους οποίους συνόδευαν η υποδιευθύντρια του σχολείου, Αυγή Κάζογλου και η καθηγήτριά τους, Γεωργία Λάζου, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ –μΕΑ) της ΔΗΚΕΠΑΠ, στα Γιαννιτσά.
Οι μαθητές με τις δύο καθηγήτριές τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους, με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών. Από την πλευρά του ΚΔΑΠ- μΕΑ, ο Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους μαθητές και τις καθηγήτριες για την πρωτοβουλία που πήραν, τους ενημέρωσε για τις δράσεις του Κέντρου και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα!
Να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία παρέδωσε ένα χρηματικό ποσό (που συγκεντρώθηκε από τους μαθητές για τις ανάγκες του Κέντρου) στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ, Χρήστο Παπαδόπουλο και μοίρασαν γλυκίσματα και αναψυκτικά στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: