Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων με αξιόλογους αντιπάλους, έχει προγραμματίσει για την φετινή περίοδο της προετοιμασίας ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Ομάδες Γ' Εθνικής, Α1, Α και Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, τόσο της Ένωσής μας, όσο και όμορων Ενώσεων...
Μπορεί οι περισσότερες απ' αυτές τις ομάδες να βρίσκεται σε αρκετά προηγμένο στάδιο προετοιμασίας συγκριτικά με την ομάδα μας, εντούτοις είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τα πρώτα παιχνίδια  στα πόδια τους, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αρχίζοντας να βγάζουν σιγά σιγά και στο γήπεδο, ότι δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις, και φυσικά επιθυμούν και σκέφτονται να παρουσιάσουν φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα με την μόνη εκκρεμότητα του φιλικού με τον Α.Σ. Γιαννιτσά αν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί(σε περίπτωση αδυναμίας του Α.Σ. Γιαννιτσά θα γίνει προσπάθεια εύρεσης άλλου αντιπάλου) της ακριβούς ημερομηνίας διεξαγωγής του, με την Πέμπτη 23/8 να φαίνεται επικρατέστερη μέχρι στιγμής και την υποσημείωση ότι μπορεί κατά την διάρκεια προετοιμασίας να προστεθούν εμβόλιμα ένα-δύο ακόμη φιλικά με αντιπάλους χαμηλότερης ίσως δυναμικότητας, ώστε να προλάβουν να πάρουν όλοι τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια: