Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα στα γήπεδα της Πέλλας

Και σήμερα τα θεωρητικά φαβορί επικράτησαν στους αγώνες της Α1, με τους πρωτοπόρους Σαρακηνούς σχετικά εύκολα να καταβάλουν την αντίσταση της Αξού στην πρώτη του Κώστα Μαυροβουνιώτη στον πάγκο της, με το δεύτερο της βαθμολογίας Μάνδαλο να δυσκολεύεται αρκετά με τις Αμπελειές, που για ακόμη μία αγωνιστική το μόνο κέρδος που αποκόμισαν ήταν οι εντυπώσεις και τέλος με τον επιβλητικό Εθνικό Γ. να διασύρει στο δεύτερο ημίχρονο τους κακούς Προμάχους.
Εύκολες ήττες στην Α' ερασιτεχνική για Άθυρα και Νέα Πέλλα από Πατριαρχείο και Σκύδρα αντίστοιχα, με την δεύτερη να μπλέκει ακόμη πιο άσχημα, σε ότι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.
Στη Νέα Τραπεζούντα σ' ένα πολύ κακό αλλά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ο γηπεδούχος Εθνικός εκμεταλλεύθηκε την μοναδική καθαρή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από ένα επιπόλαιο πέναλτι λίγο πριν την λήξη, κι ευτύχησε να πάρει εύκολα και ανέλπιστα κεφάλι στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση του Χατζηστεφάνου στο 45'(βίντεο), γκολ που όπως φάνηκε στη συνέχεια του άνοιξε τον δρόμο για μια άνετη και ευρεία νίκη. Σ' αυτό το πρώτο ημίχρονο, ανταγωνιστικοί αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο οι Πρόμαχοι, με τον Εθνικό φλύαρο και με πολλά λάθη να μην βρίσκει τρόπους να απειλήσει.
Το σχετικά γρήγορο δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Χατζηστεφάνου σαν σε προπόνηση να βρίσκει στόχο από το ύψος της μικρής περιοχής, απλοποίησε πάρα πολύ τα πράγματα και με δεδομένη την ανυπαρξία αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Εθνικός λίγα λεπτά αργότερα στο 60' τελείωσε οριστικά το παιχνίδι μ' ένα τρίτο τέρμα από τον Ελευθεριάδη και πολύ καλύτερος και πιο απελευθερωμένος στη συνέχεια, αρχικά έχασε κάποιες ευκαιρίες και αρκετά αργότερα έφτασε με δύο ακόμη τέρματα, αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλαρούντζου στο 88'(βίντεο), κι έπειτα με κοντινό πλασέ του Λούτση στο 90', να πανηγυρίζει μια επιβλητική νίκη. 
Δύο πρόσωπα ο γηπεδούχος Εθνικός, ένα κακό στο πρώτο κι ένα πολύ καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο που τον οδήγησε στην εύκολη επικράτηση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι Πρόμαχοι παρουσιάστηκαν καλοστημένοι και μαχητικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανύπαρκτοι στο δεύτερο και γενικά με πολλά λάθη και ακίνδυνοι σε ολόκληρο το παιχνίδι, μοιραία απ' αυτούς δεν καταγράφηκε ούτε μία υποψία ευκαιρίας μπροστά στο τέρμα του Καμπαλή και στην συνέχεια του Στόϊτση που τον αντικατέστησε!  
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 8η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 4-1
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 5-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 1-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-6

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 3-0
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 1-3
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 1-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 1-1





Δεν υπάρχουν σχόλια: