Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ Εθνική - Βαθμολογία

Και οι «μουγγοί» μίλησαν σήμερα στον 2ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής με την εμφάνιση «περίεργων» ανατροπών και «βολικών» αποτελεσμάτων, όπου μετά τον Ολυμπιακό Γαλατάδων που πανηγύρισε την απευθείας άνοδο πριν δύο βδομάδες, ήρθε η σειρά για την Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης να εξασφαλίσει μία θέση στα μπαράζ ανόδου, ενώ στην ουρά που γινόταν ένας κακός χαμός τις τελευταίες αγωνιστικές, προέκυψε τριπλή ισοβαθμία, με τον Π.Α.Ο.Κ. Αραβησσού να είναι ο χαμένος της υπόθεσης και της ειδικής βαθμολογίας και να υποβιβάζεται άμεσα στην Β' Ερασιτεχνική. Άρης Λιπαρού και Μ.Α. Νέας Πέλλας, θα λύσουν τις διαφορές τους σε αγώνα μπαράζ, με το πλεονέκτημα έδρας να το έχει ο Άρης. Ανώδυνη εντός έδρας ήττα για τον Άρη Αθύρων, που αποτέλεσε παράλληλα και «φιλί της ζωής» για την φιλοξενούμενη ομάδα του Φίλιππου Σταυροδρομίου...
Στη Β' Ερασιτεχνική και τα play off, το σαφέστατο προβάδισμα στους δύο ομίλους απέκτησαν Άρης Λουτρακίου και  Ηρακλής Αγίου Λουκά αντίστοιχα.
Στην Γ' Εθνική είχαμε «τριάρες» για τις ομάδες του νομού... Δύο νίκες με το ίδιο σκορ 3-0 για Εδεσσαϊκό και Αλμωπό με Λαγκαδά και Αγροτικό Αστέρα αντίστοιχα και μία ήττα για τον Α.Σ. με 3-1 από την Τρίγλια. Νίκη γοήτρου και τιμής για τα Κουφάλια, που επικράτησαν του Μακεδονικού με 1-0. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον:
Μια προσφορά

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 6-2
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-3
ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.Κ ΒΡΥΣΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 4-2
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 3-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 2-0
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 1-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - PLAY OFF - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 4-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - PLAY OFF - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 3-3
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 1-4

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 25η αγωνιστική 
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-3
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 3-1
Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: