Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Θωμάς Γιόφκος: «Στήριξη εκ νέου στην υποψηφιότητα και το έργο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ΠΚΜ»

Προσωπική δέσμευση για αμέριστη υποστήριξη στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και συμπόρευση στην νέα αυτοδιοικητική θητεία με τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για την ΠΚΜ, ανέλαβε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δεξιά Θωμά Γιόφκος.
«Θέλω να διαβεβαιώσω τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πως για τις άμεσες προτεραιότητες και τα μεγάλα οράματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της οποίας κάτοικος είμαι και εγώ, θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις εάν εκλεγώ ευρωβουλευτής.
Θέλω να γνωρίζει ο κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας, πως για όλους τους επόμενους μεγάλους στόχους της ΠΚΜ, αφού εκλεγεί μετά τις 27/5/2019, του υπόσχομαι πως από τη μεριά μου και εφόσον με επιλέξουν οι πολίτες ανά την Ελλάδα να τους εκπροσωπήσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα βρίσκομαι σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε πρώτη φάση και εν συνεχεία με όλες τις άλλες περιφέρειες της Ελλάδος, όπως και με τις κατά τόπους τοπικές αυτοδιοικήσεις, θα είμαι στη διάθεση όλων όσων με χρειαστούν για να διεκδικήσουμε νομίμως τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών αλλά και των μεγάλων αστικών κέντρων επίσης. 
Εις τις Ευρωεκλογές στις 26/5/2019, εάν οι πολίτες με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω από τις Βρυξέλλες, θα το κάνω με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο που μπορώ και αυτό είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Μια προσωπική μου ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!! Στηρίζω λοιπόν την υποψηφιότητα του Αποστόλου Τζιτζικώστα για την ΠΚΜ, με τον οποίο μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων, διότι γνωρίζω πολύ καλά το ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ και για αυτόν τον λόγο θα στηρίξω και πάλι την υποψηφιότητα του με όλες μου τις δυνάμεις!!! Απόστολε Τζιτζικώστα καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: