Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΓΠΣ Αλμυρός Γαζίου - Θωμάς Γαβαλάς: «Ντράπηκε και η ντροπή!!!»

Απογοητευμένος και θυμωμένος δηλώνει σε ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θωμάς Γαβαλάς, πρόεδρος της ομάδας του ΓΠΣ Αλμυρού Γαζίου (το Γάζι έχει μόνιμο πληθυσμό 13.526 κατοίκους) της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ο λόγος είναι όπως αναφέρει «η αδιαφορία και η έλλειψη σεβασμού που δείχνει το Μαλεβίζι και ιδιαίτερα η τοπική κοινωνία του Γαζίου για την ομάδα του Αλμυρού»... Ο σύλλογος τα πέντε τελευταία χρόνια συμμετέχει επιτυχώς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την χρονιά που μόλις τελείωσε κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ κατέλαβε και την 3η θέση στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αφήνοντας πίσω του «βαριά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος, ο οποίος προειδοποιεί μάλιστα, ότι το επόμενο διάστημα θα καταθέσει την σφραγίδα του συλλόγου στο Πρωτοδικείο!
«Ντράπηκε κ η Ντροπή !!
Νιώθω απογοήτευση και συνάμα θυμό για την αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού που δείχνει το Μαλεβίζι και ιδιαίτερα η τοπική κοινωνία του Γαζίου για την ομάδα του Αλμυρού.
Μια ομάδα που τα τελευταία 5 χρόνια κοσμεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά παίζοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο, τερματίζοντας στην 3η θέση, κατακτώντας το κύπελλο ΕΠΣΗ.
Μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό και το χειροκρότημα όλου του φιλάθλου κοινού δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό τής ίδιας του της περιοχής.
Και αυτό φάνηκε τις τελευταίες μέρες (η αλήθεια είναι ότι όλο το χρόνο η ανταπόκριση του φιλάθλου κοινού του Γαζίου ήταν ανύπαρκτη) που ενώ ανακοινώσαμε γενική συνέλευση ( έγιναν τρεις τον αριθμό) και καλέσαμε όσους ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα να βοηθήσουν το σωματείο, κάνεις δεν παρουσιάστηκε.
Παρόλο που η παραιτηθεισα διοίκηση δήλωσε ότι θα είναι κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο αυτό φαίνεται ότι δεν συγκίνησε κανένα ώστε να μπει μπροστά κ να βοηθήσει το σωματείο.
Το επόμενο διάστημα θα καταθέσω την σφραγίδα του σωματείου στο πρωτοδικείο έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες όπως ορίζει ο νόμος.

Θωμάς Γαβαλάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: