Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ανεπιθύμητη και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη από την πόλη της Θήβας

Μετά τους κ. Εξαδάκτυλο και Παπαθανάση ανεπιθύμητη στην Πόλη της Θήβας είναι και η Σοφία Ζαχαράκη η οποία στα πλαίσια επίσκεψης της στην Βοιωτία βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θηβών για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου.
Έξω από το Δημαρχείο Θήβας είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου, όπου έκαναν ξεκάθαρο στην Υπουργό πως είναι ανεπιθύμητη στη Θήβα, σύμφωνα με ψήφισμα που είχε ληφθεί, αναφορικά με το Πρωτοδικείο της Θήβας. Το σχετικό ψήφισμα το οποίο δόθηκε στην κα Ζαχαράκη, ουσιαστικά λέει πως θεωρούνται ανεπιθύμητα όλα τα μέλη της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας στη Θήβα, διότι υποβάθμισαν και κατάργησαν το Πρωτοδικείο της πόλης.
Η κα Ζαχαράκη σχολίασε σε όλα όσα τις είπαν πως δεν τα βλέπει όλα αυτά ως αντιπαράθεση αλλά ως μια κατάθεση απόψεων ενώ συγκεκριμένα για όσα αφορούν το Υπουργείο της έβαλε φρένο σε σενάρια νέων χαρτών τα οποία θα είχαν προαπαιτούμενα μέτρα για την πίστωση των 400 εκ. ευρώ λέγοντας πως έχουν καθαρά ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα...


Πηγή: radiothiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: