Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δήμαρχος «παραίτησε» διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας - Η απάντησή του

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας...
H διοίκηση του Μανδραϊκού ανακοίνωσε πως παραιτείται σύσσωμη, έπειτα από απαίτηση -όπως γράφει- του ίδιου του Δημάρχου, κάτι ωστόσο που κατά τον Δήμαρχο κ. Αρμόδιο Δρίκο, δεν ισχύει, καθώς η “αλήθεια” είναι διαφορετική!
Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Δρίκος με την aftodioikisi.gr στράφηκε κατά της σημερινής διοίκησης του σωματείουπου γιατί όπως λέει λαμβάνει ποσά από το Δήμο αφήνωντας όμως απλήρωτους παίκτες με οικογένειες στην περιοχή.
Η ανακοίνωση του Μανδραϊκού που άναψε “φωτιές”, αναφέρει κατά λέξη:
«Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα:
Υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας όλα τα μέλη του ΔΣ του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου κατόπιν απαίτησης του Δημάρχου κ. Αρμόδιου Δρίκου. Ζήτησε να ορίσει ο ίδιος τη νέα διοίκηση. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα πληρώσει τους μισθούς της ποδοσφαιρικής ομάδας ούτε θα αναλάβει το κόστος της συμμετοχής της στην Γ Εθνική.
Στο δημόσιο βίο, όλοι μας κρινόμαστε για τις πράξεις μας.
Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας επί 4 χρόνια στον Όμιλο, στην Πόλη, στον Αθλητισμό, στη Νεολαία. Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτός ο μεγάλος πολυαθλητικός Όμιλος και να έχει αυτές τις τεράστιες επιτυχίες.
Μανδραϊκός για πάντα στις καρδιές μας.»
 
Αναλυτικά όσα απάντησε ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας:
“Όσα αφέρονται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μανδραϊκός λαμβάνει επιχορηγήσεις από το Δήμο, όπως και άλλα σωματεία. Δώσαμε στο Μανδραϊκό αυξημένη επιχορήγηση διότι η ομάδα έδινε αγώνα για την κατηγορία και έπρεπε να τη στηρίξουμε. Πήραν 50χιλ. ευρώ από το Δήμο και βρέθηκαν να χρωστάνε 85χιλ ευρώ σε 30 άτομα (!), τα οποία έχουν οικογένειες στην περιοχή μας. Πού πήγαν αυτά τα χρήματα, αναρωτιέται κανείς; Τους κάλεσα λοιπόν και τους είπα τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας αλλιώς παραιτηθείτε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Γι’αυτά που σας λέω έχω αποδείξεις. Μάλιστα για το ταξίδι της ομάδας στην Κρήτη, επειδή ήταν κρίσιμος ο αγώνας έβαλα χρήματα και προσωπικά από την τσέπη μου. Αυτά για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Θα υπάρξει και επίσημη απάντηση από πλευράς Δήμου, διότι η κατάσταση με τους συγκεκριμένους ανθρώπους έφτασε στο απροχώρητο…”

Κωνσταντίνος Βαζούρας
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: